6/6/14

Ο Μπονφίλ και η Μποφίλιου

Η πουτάνα η αρπαχτή και η... δημοκρατία
(που λέει και ο Αχιλλέας)

Εφαρμόζοντας το κόλπο της "θερινής αρπαχτής μετά μπάνιου", (που λέει και ο Αχιλλέας), κάποιοι, ξύπνιοι, ετοιμάζονται να οργανώσουν συναυλία της κ. Νατάσσας Μποφίλιου στο Ναύπλιο, με συμμετοχή στην οικονομική δαπάνη, του Δήμου.

Η κυρία Νατάσσα Μποφίλιου, είναι μια τραγουδίστρια που αναδείχθηκε
τα τελευταία χρόνια και παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει πλούσια δισκογραφική και συναυλιακή δραστηριότητα. Η εφημερίδα «Το Ποντίκι» την είχε χαρακτηρίσει ως «τη νέα γρίπη του έντεχνου» , και υποστήριξε ότι ένα σύστημα προώθησης την «αβαντάρει».
Η  κυρία «Γρίπη» , με τις πιθανές αλλά αθεατες  πλάτες και αβάντες, έχει «ταλέντο». (Όπως έχει και ο κ. Μαραβέγιας).

 Η κυρία Νατάσσα Μποφίλιου εκτός από το «ταλέντο», έχει και έντονες πολιτικές απόψεις. Για τη Χρυσή Αυγή στην προσωπική της ιστοσελίδα έχει γράψει: «Κτήνη, αλήτες, σας δόθηκε και σημασία. Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι, προς ένδειξη σεβασμού στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια». http://www.elkosmos.gr/2011-11-29-16-11-20/apopsis/anadimosiefsi/14251-2014-06-06-08-04-16.html  
Ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης δολοφονήθηκαν μετά την προτροπή αυτή της κας Μποφίλιου, από ανθρώπους που ακολουθούν τις ίδιες «δημοκρατικές ιδέες» με αυτήν.

Με την ευκαιρία θυμήθηκα, πως οταν ξεκίνησαν για το Λονδίνο, οι εκπρόσωποι των αγγλόφρωνων κοτσαμπάσηδων για να υπογράψουν τα δάνεια εκ μέρους του ελληνικού έθνους,  ο Ορλάντο και ο Λουριώτης πέρασαν από το Λιβόρνο και προσέλαβαν τον Ιουδαίο «χρηματοοικονομικό σύμβουλο», Ραφαήλ Μπονφίλ, στον οποίο αργότερα κατέβαλαν αμοιβή
500 λίρες, από το αίμα του ελληνικού Έθνους.
(βλ. Σπ.Χατζάρα. Η Επανάσταση των Φιλογενών).

-Μπονφίλ, Μποφίλιος, Μπονφιλιάκης, και ούτω καθεξής.

ΥΓ1. Immanuel ben Jacob Bonfils was a Jewish mathematician and astronomer. He lived in Orange. Robert Bonfil is Professor of Jewish History at The Hebrew University, Jerusalem.

ΥΓ.2 Οι κάτοικοι του Ναυπλίου είχαν την «τύχη» να γνωρίσουν και να ακούσουν την κ. Μποφίλιου πριν 2 χρόνια σε συναυλία που είχε διοργανώσει αλυσίδα fast food.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σπύρο απέδειξες για ακόμα μία φορά ότι όποιος τα τελευταία δύο χρόνια βρίζει και καταριέται τους ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ και όχι μόνο το κόμμα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είτε είναι κλέφτης δημοσίου χρήματος είτε όπως στην περίπτωση ΜΠΟΦΙΛΟΥ κρυπτο-Ιουδαίος.
Και με τόσες αρπαχτές φαντάσου αφορολογισιά η αφορολόγητη!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΜΟΝΑΚΟ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ