10/5/18

Ο λωποδύτης και παιδόφιλος Πίτερ Ντάλγκλις , και η υιοθεσία και αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης

Σας ενημέρωσα έγκαιρα για τον λωποδύτη και παιδόφιλο Πίτερ Ντάλγκλις , που ως φιλάνθρωπος και αγωνιστής για την μεταρρύθμιση της Κοινωνία,ς συνελήφθη στο ΝΕΠΑΛ για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Σας είπα ότι συνδεόταν άμεσα με το ίδρυμα Κλίντον και τις «τελετές» των Ομπάμα και Κλίντον, και ότι έκλεισε το ίδρυμα του στον Καναδά, το ίδιο βράδυ που βγήκε πρόεδρος ο Τραμπ και κατέφυγε στο Νεπάλ.

Σας είπα για ανώτερη μεταρρυθμιστική «διασύνδεση», που συνέβαλε, ώστε στο βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου για τη νεοελληνική γλώσσα, να υπάρχει κείμενο του ανώμαλου παιδόφιλου Πίτερ Ντάλγκλις.

Το έστειλα και σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Η ουσία της «μεταρρυθμιστικής» πρωτοβουλίας του Ροζ Πολτού με την υιοθεσία και αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, είναι ακριβώς ο παιδόφιλος Πίτερ Ντάλγκλις.

Μόνο ο κ. Κατσίκης παρομοίασε την «αγάπη» των ομόφυλων ζευγαριών για τα παιδιά με πράξεις παιδοφιλίας, αλλά από ένστικτο. Δεν ήξερε για τον Πίτερ Ντάλγκλις , και τα εκατοντάδες παιδιά θύματα του.

Και οι άλλοι που τους το είχα στείλει το ξεχασαν. 

Οπότε ο καλός και φιλάνθρωπος Αλεξ Χαβαναγκίλα είπε, «κάνουμε το αυτονόητο ώστε κανένα παιδί να μην είναι στο περιθώριο, κανένα παιδί να μην είναι σε ίδρυμα», αλλά να είναι στην αγκαλιά του στοργικού Πήτερ Ντάγκλις.

Και η φανατική φιλάνθρωπος κ. Άννετα Καβαδία, που κάποτε ήταν αριστερή δημοσιογράφος, θα έπρεπε να ξέρει για τον «ανθρωποκεντρικό» Πήτρερ Ντάγκλις.

Σπύρος Χατζάρας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οτι δεν λυνεται κοβεται
αρα θελουν κοψιμο ολοι αυτοι με σαμουραι στο γονατο σαν κοτοπουλα

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...