15/4/18

O Ζάεφ ξεφτίλισε τον σύντροφο Κοτζιά και τους σοβαρούς και υπεύθυνους Συριζο΄- συμμορίτες

Το «Γκορνοματσεντόνιγια» είναι μόνο για διεθνή χρήση, το «Συνταγματικό όνομα» «Ρεπούμπλικμα Ματσεντόνιγια» παραμένει.
«Είμαστε αρκετά κοντά σε λύση που θα επιβεβαιώνει τη μακεδονική ταυτότητας, τη μακεδονική εθνικότητα και τη μακεδονική γλώσσα», ανέφερε ο Ζάεφ μιλώντας σε δημοσιογράφους, και τόνισε ότι η πορεία της διαπραγμάτευσης, «δικαιολογεί την πεποίθησή ότι υπάρχει πρόοδος».
Ο Ζάεφ απέρριψε το "erga omnes", λέγοντας ότι η ονομασία θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για διεθνή χρήση και υπογράμμισε οτι δεν χρειάζεται τροποποίηση του Συντάγματος. Οσον αφορά τα ζητήματα αλυτρωτισμού, ο Ζάεφ σημείωσε ότι θα πρέπει να υπάρξουν τέτοιες ρυθμίσεις στη συμφωνία που θα δείχνουν ότι η χώρα του δεν έχει εδαφικές βλέψεις, ούτε πρόθεση να παραβιάσει τα σύνορα και να παρέμβει στην ελληνική κληρονομιά, κάτι που, όπως σημείωσε, «θα ισχύει και για την Ελλάδα».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Al-Amal School is an AdvancED (NCA), National Association of Early Childhood Education (NAEYC), and Council of Islamic School of North America (CISNA) accredited full-time private Islamic school from preschool (3-year-old) through 12th grade located in the suburbs of Fridley, Minnesota (Twin Cities area).

New Admissions Link : https://al-mn.client.renweb.com/oa/?memberid=1883

Ανώνυμος είπε...

Ο όρος "συμμορίτες" σημαίνει αυτοί που έχουν συστήσει συμμορία και δρουν ομού ως συμμορία.

Ο όρος χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά την εποχή του εμφυλίου πολέμου, για να μειώσει ηθικά τους κομμουνιστές. Η πραγματικότητα ήταν ότι ο ΔΣΕ δεν ήταν συμμορία, αλλά είχε δομή τακτικού στρατού.

Εγώ προσωπικά, μόνο μια συμμορία βλέπω να δρα στην Ελλάδα αδιάλειπτα και να υποσκάπτει με τη δράση της το Έθνος. Αυτή είναι η συμμορία των μασόνων και οι συμμορίτες της έχουν καταλάβει όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας και όλα τα ανώτατα αξιώματα (ΠτΔ, πρωθυπουργός κλπ)...

Θεωρώ ότι στη σημερινή εποχή, οποιαδήποτε αναφορά σε κομμουνιστικό κίνδυνο είναι τουλάχιστον αποπροσανατολιστική και στην πράξη αφήνει στο απυρόβλητο τη μεγάλη συμμορία των μασόνων...