12/4/18

Οι τηλε-Ρουφιάνοι του Εβραίου διαλαλούν ότι ο Τραμπ, η Μέι και ο Πουστρόν «συμφώνησαν μην επιτρέψουν να συνεχιστεί η χρήση χημικών όπλων».

Εδώ και τα μικρά παιδιά ξέρουν ότι το βίντεο των πρακτόρων με τα «Λευκά Κράνη» είναι μαϊμού. Μέχρι και η εντελώς ηλίθια ξανθιά της Θεσσαλονίκης ρωτούσε αποσβολωμένη, «μα καλά ο Τραμπ δεν ήταν άνθρωπος των ρώσων;». Βρέθηκε και το «στούντιο» που γύρισαν το έγκλημα.
Οι Ρώσοι πια τα είπαν καθαρά. Η ΜΚΟ «Λευκά Κράνη» είναι πίσω από την υπόθεση Και δεν είναι η πρώτη φορά.
Για αυτό και εγώ πρότεινα να επικηρυχτούν οι «φιλάνθρωποι». 10.000 δολάρια το σφαγμένο κεφάλι.
Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι οι εκατοντάδες «λοβοτομημένοι» τηλε-ρουφιάνοι και τηλε-περσόνες. που δεν καταλαβαίνουν το αυτονόητο, και μηρυκάζουν το σανό που τους ταΐζουν οι μυστικές υπηρεσίες. Και όλοι οι ρουφιάνοι μιλάνε «για τύμπανα πολέμου στη Συρία», ώστε οι χαζοί που τους ακούνε στο Λονδίνο, το Παρίσι και το Αμέρικα να μην καταλάβουν μέχρι την τελευταία στιγμή τον πύραυλο που τους βρήκε.
Μου κάνει εντύπωση ότι από όλους αυτούς τους εκατοντάδες ρουφιάνους αναλυτές ρουφιάνους σχολιαστές και ρουφιανορεπόρτερ δεν ρώτησε το πόπολο αν ψήφισαν τον Τραμπ, τον Πουστρόν και τη Μαίη για να κάνουν Παγκόσμιο Πόλεμο. Και κανένας Γκολοπατζής από τις γνωστές εταιρείες δεν βρίσκει πελάτη που να θέλει να μάθει ποιοι εγκρίνουν τον τρίτο παγκόσμιο Πόλεμο.
Η αμερικανική εργατική τάξη πάντως ψήφισε Τραμπ για να της δώσει δουλειά και όχι για να τους στείλει στα θυμαράκια άκλαυτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: