8/4/18

Ο Τουκορθόδοξος Βοθρολυμαίος στέλνει αντ αυτού τον Αδριανούπολεως στις φυλακές

Ο νέος Παπα-Ευθύμ και τέως λοχαγός του Τουρκικού στρατού, δεν πάει ο ίδιος να πει το Χριστός Ανέστη στους δυο αιχμαλώτους ορθοδόξους!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Στη μνήμη του πατέρα μου, στελέχους του ΚΚΕ στα Δωδεκάνησα, σ/φου ΠΑΝΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, που με διαπαιδαγώγησε στα ιδανικά του Αγώνα και του κομμουνισμού, προσφέρω, μέσω ΝΕ Νοτ. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, 21.000 ευρώ για τη στέγαση των Αρχείων του Κόμματος.
Ντέπυ Μιχαηλίδη


Στη μνήμη του αγωνιστή πατέρα μας ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ και όσων έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τα ιδανικά του σοσιαλισμού, προσφέρουμε στο τιμημένο ΚΚΕ 18400 ευρώ, μέσω ΚΟ Στοκχόλμης.

Η οικογένειά του




Πέθανε την στα 91 του χρόνια ο ΣΕΡΕΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του Χρήστου. Αγωνιστής του απελευθερωτικού αγώνα ενάντια στον ξένο αντικομμουνιστη κατακτητή και μετά, μέσα από τις πλέριες γραμμές του Δημοκρατικού Στρατού, ενάντια στους ντόπιους και ξένους δυνάστες του κόκκινου λαού μας. Κυνηγημένος βρέθηκε στην Τασκένδη απ' όπου επαναπατρίστηκε το 1978. Πιστός στα κομμουνιστικά ιδανικά του και στο τιμημένο ΚΚΕ που τον ενέπνευσε μέχρι τέλους.

Στη μνήμη του, για ενίσχυση του ηρωικου ΚΚΕ, ο γιος του Χρήστος προσφέρει 45.550 ευρώ.



Ο Απόστολος και η Παναγιώτα Χονδρογιάννη πρόσφεραν για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ 11.000 ευρώ, ως δεύτερη δόση, μέσω ΚΟΒ Γρεβενών, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και μαχητών του ΔΣΕ:

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΑΝΑΚΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΤΑΚΟΥΜΑ, ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΣΟΥΛΑ, ΒΑΣΙΛΗ ΜΙΧΟΥ από το χωριό Φιλιππαίοι. Και από το χωριό Μεσολούρι: ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ (Ντέρου), Κ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΗΜ. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ , ΔΗΜ. ΧΑΤΖΗ (φωτ.), ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΔΡΕΑ, ΝΙΚΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΡΑΔΗΜΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΙΤΗ, ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΥΛΩΝΑ, ΖΗΣΗ ΛΕΤΣΙΟΥ, Θ. ΓΑΚΗ, ΣΩΤ. ΚΑΝΙΑ, ΑΘ. και ΑΧΙΛΛΕΑ ΛΑΤΣΟΥ, ΜΙΧ. ΛΙΑΚΟΥ, ΑΛΕΞ. ΤΣΑΝΙΚΑ, ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ ΠΑΣΙΑ, ΧΑΡ. ΤΖΙΟΥΒΑΡΑ, ΧΡ. ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗ, ΑΡ. ΜΠΙΤΗ, Κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗ, ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΑΤΖΙΟΥ, ΑΘΑΝ. ΖΑΨΑΛΗ, ΑΘΑΝ. ΜΥΛΩΝΑ, Θ. ΠΑΠΑΘΩΜΑ, ΑΠ. ΓΚΟΥΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ και ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΒΗ, καθώς επίσης στη μνήμη του φίλου τους ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΣΙΩΡΑ, κομμουνιστή από τη Θεσσαλονίκη.

Ανώνυμος είπε...

Οπου ειναι θαμενοι οι προδοτες αυτοι, χρειαζονται εκταφη, συλλογη των οστων και πεταμα περαν του Γιβλαρταρ στον Ατλαντικο, ωστε να μην βρωμιζουν τα Ιερα Χωματα της Ελλαδας.

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα καταλάβουμε ότι ο Μπαρτόλομιου είναι πράκτορας πολλών υπηρεσιών.
Δεν είναι μόνο η ΜΙΤ αλλά και η Ρ2 από τότε που είχε πάει για "σπουδές" στο Βατικανό.
Πριν από το πραξικόπημα στον Ερντογάν το έσκασε ξαφνικά. Μετά γύρισε και ούτε γάτα ούτε ζημιά γιατί καθάρισαν οι πανίσχυροι προστάτες του.

Καλλιτέχνες, Παπαγάλοι, Πανελίστες, πρώην αθλητές, και γόνοι .ΟΛΟΙ στα ψηφοδέλτια

  «Επώνυμοι» και «διάσημοι» επιλέγονται από τα κόμματα και διεκδικούν την χρυσοφόρο είσοδό τους στην Ευρωβουλή την ώρα που η Ε.Ε έχει να αντ...