10/4/18

Ο Πουστρόν πήρε στο τηλέφωνο τον Βαλόντια για να ….μεσολαβήσει

ΜΌΣΧΑ, 10 Απριλίου. Η Ρωσία θα λάβει θα απαντήσει ανάλογα σε όλα τα πολιτικά, διπλωματικά και στρατιωτικά μέτρα, αν οι Ηνωμένες Πολιτείες επιτεθούν στη Συρία είπε καταχειροκροτούμενος στη ρωσική Δούμα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας και πρώην αρχηγός της Αλεξιπτωτιστών Βλαντίμιρ Σαμάνοφ. «Η πολιτική των διπλών μέτρων και σταθμών έχει χτυπήσει πάτο.

Η "Ενωμένη Ρωσία" με πλήρη συνείδηση δηλώνει ότι θα ληφθούν όλα τα πολιτικά, διπλωματικά και στρατιωτικά μέτρα, εάν χρειαστεί . Καμία παράνομη ενέργεια δεν θα μείνει αναπάντητη».

Ο Λαβρόφ κρατάει την πόρτα της εξόδου από την κρίση ακόμα ανοιχτή. Ρωσία είναι έτοιμη να παράσχει εγγυήσεις για την ασφάλεια των εμπειρογνωμόνων του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ),για να ερευνήσουν το περιστατικό της υποτιθέμενης χρήσης χημικών όπλων στη Ντούμα της Συρίας, που κατήγγειλαν οι ρουφιάνοι της ΜΚΟ «λευκόκρανοι».
«Εάν απαιτούνται εγγυήσεις για την ασφάλεια των επιθεωρητών του ΟΑΧΟ, οι εγγυήσεις αυτές θα παρέχονται», δήλωσε ο Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο εκπρόσωπος του Πούτν Ντμίτρι Πεσκώφ δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα αλλάξει την πολιτική της κάτω από τις δυτικές πιέσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Βαλόντια όμως Χατζάρα, γιατί δεν απαντάει έτσι και στους Ισραηλινούς; Τι περίεργη σχέση είναι αυτή που έχει με το Ισραήλ; Και οι Εβραίοι της Ρωσίας ψηφίζουν Πούτιν δαγκωτό...