14/3/18

Τα «στελέχη» που έγιναν «στρατιωτικοί» και ο αφορολόγητος κυρ Φώτης Κουρέλης

Οι «έξυπνοι επικοινωνιολόγοι», από την πρώτη ανακοίνωση για την απαγωγή του ανθυπολοχαγού και το λοχία, μιλούσαν, (κομψά), όχι για άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά για τα, («αμφίφυλα»), «στελέχη» κάποιας «εταιρείας».
Αφού τους κράξαμε, (αποκλειστικά από το Δελτίο των 11), τα ξέχασαν τα «στελέχη» της «εταιρείας», και το επικοινωνιακό Κέντρο τους αποκαλεί πλέον, (συνδικαλιστικά), ως «στρατιωτικούς».
Επικοινωνιακά, ήταν ένας (μικρός) θρίαμβος του Ορθού Λόγου και του Δελτίου των 11.
Εν τω μεταξύ ο αφορολόγητος κυρ Φώτης Κουρέλης είπε ότι τα παχιά λόγια («Υπερτροφικός λόγος») , «περί ομηρίας και αιχμαλωσίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης»,
δεν υπηρετεί εκείνο το οποίο διεκδικεί η Κόκκινη Συμμορία , «να κρατηθεί η υπόθεση στην αρμοδιότητα του δικαστηρίου της Αδριανούπολης ως μία δικαστική υπόθεση».

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

Πέτρος είπε...

Καλησπερα σας,κ.Σπυρο!Το ιδιο το κράτος το έχουν μετατρέψει σε εταιρια!! Οι "εταιριστες-μεταρρυθμιστες", πολιτικοι επιγονοι των δολοφονων του Καποδίστρια!! Είναι αυτοι οι ιδιοι που μιλουν συνεχώς για την.... άλλη μεγαλη "εταιρια",την "ευρωπαικη ενωση"!!! Τι υγιες να περιμένει κανεις από αυτους?

Ανώνυμος είπε...

Ο μαζόχας φανούρης κουρέλης πριν δώσει τον λόγο της τιμής του (στα γεράματα τον θυμήθηκε) έπρεπε να περάσει για εγκεφαλογράφημα από Νευρολόγο.
Γιατί η άνοια στη ηλικία του θερίζει...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...