26/3/18

ΣΥΡΙΖΟΦΑΣΙΣΜΟΣ: Σε Νταχάου θα κλείνει ο πουστραλέξης σε πρώτη φάση τα ελεύθερα ζώα. Θα ακολουθήσουν και οι «αδέσποτοι» άνθρωποι

Μετά τις σακούλες φόρος στα κατοικίδια. Επιβάλλεται  και η ναζιστική υποχρεωτική στείρωση που αποτελεί βασική υποχρέωση του ιδιοκτήτη. Όποιος δεν στειρώσει το ζώο του, θα πληρώσει ετήσιο τέλος, 100 ευρώ .

Οι ιδιοκτήτες, θα κληθούν να πληρώσουν φόρο «σήμανσης και καταγραφής» για τα κατοικίδια που θα ξεκινάει από 6 ευρώ, και θα ανεβαίνει.
Αυτό το χαράτσι θα είναι κοινωνικός πόρος για τους χαραμοφάηδες τεμπέληδες των Δήμων που θα βρούν το μήνα που τρέφει τους έντεκα με τις «δομές προστασίας», δηλαδή τις φυλακές, τα Νταχάου, για τα αφορολόγητα «αδέσποτα».
Κατά τη διάρκεια της βόλτας του ζώου , ο ιδιοκτήτης, θα πρέπει να έχει υποχρεωτικά μαζί του το «διαβατήριο», τα «παπίρεν» για να περάσει τα μπλόκα των «ναζιστών» «φιλόζωων» της Νέας Τάξης.
Κάγκελα παντού.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στείρωση στους ανθρώπους έχουν κάνει. Αν δείτε την υπογεννητικότητα των νέων στην Ελλάδα, θα το καταλάβετε. Νέα τάξη πραγμάτων. Κοινωνία χωρίς ζώα. Μόνο με "ζώα". Όχι Χούντα, αλλά τρισχειρότερα... Με την φροντίδα των Χουντομάχων !

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από "ναζιστές φιλόζωοι", είναι και ηλίθιοι.

Καλά τον σκύλο. Αλλά τη γάτα, πώς θα την κάνεις ζάφτι; Υπάρχει περίπτωση να κάτσει ήσυχη η γάτα σε ξένους γιά έλεγχο; ("Εν αντιθέσει με τους κύνας, η γαλή τυγχάνει ανεπίδεκτος εντολών!", γράφει ο Ροΐδης.)

Υγ: Έτσι μού 'ρχεται να πάρω γιά κατοικίδιο καμιά κόμπρα, και να τους φωνάξω γιά έλεγχο του ζωντανού!

Ανώνυμος είπε...

Αφού έβγαλε tweet κατά του νομοσχεδίου αυτού ο Κούλης αμέσως μετά το πήρε πίσω το νομοσχέδιο ο Πουστραλέξης !
Ψάχνω να βρω ποιο γελοίο πολιτικό προσωπικό στο πλανήτη και δεν βρίσκω.
Ούτε και στο Γαλαξία έχω κάποια ελπίδα...







Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Zieg heil Syrizanel.....snell!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φόρο στα σκυλιά είχαν ξαναβάλει, τον περασμένο αιώνα.
Από πότε ο κομμουνισμός έγινε φασισμός και ναζισμός;
Μόνο στα κομμουνιστικά καθεστώτα "στείρωναν" τους εθνικούς μια και εξω με τις γκιλοτίνες. Αφου τα ξέρεις γιατί μας μπερδεύεις;

Ανώνυμος είπε...

Σου θίξαμε το Ναζισμό;