24/3/18

Δημοσκοπήσεις ΤΚ9 της Εταιρικής Ευθύνης που φοράνε σομπρέρο

Η εταιρεία «Marc», και η επιχείρηση «Πρώτο Θέμα», που απομυζούν το εποικοδόμημα, έχουν εταιρική ευθύνη απέναντι στη «σταθερότατα» και στους χορηγούς τους. Στους «Πυλώνες» , που τους συντηρούν και τους ταΐζουν.
Και βασικός Πυλώνας είναι ο σύντροφος Τζέφρι (Πάιατ) που βιάζεται να βάλει τους συντρόφους του ΑΣΝΟΜ στο ΝΑΤΟ. Οπότε η Marc, ξαναρώτησε για το «Γκόρνα Ματσεντόνιγια» που είπε ο πουστραλέξης καθότι, λέγε, λέγε το κοπέλι...κάνει την κυρά και θέλει .

Ο «Μακεδονικός Συνασπισμός», το 74,5% , ψήφισε «όχι» στο «Γκόρνα Ματσεντόνιγια».

Το 25,5% των Νέο-εφιαλτών, ευρω-εκσυγχρονιστών ευρω-μεταρρυθμιστών , που είναι τουρλου-τρουρλού, (Μητοστακικοί, ΣΥΡΙΖΑ, Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ, ΛΑΕ, Πλεύση Ελευθερίας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ), είπε, «Ναι στο ΑΣΝΟΜ».

Η Marc, ρώτησε και για τα άλλα ζητήματα του ανέδειξαν το γυαλί και οι επικοινωνιολόγοι της κυβερνητικής κοινοπραξίας. Τη διακοπή του Πρωταθλήματος τη Νοβάρτις, και τους ομήρους του Ταγίπ. 

Για τους στρατιώτες που κρατάει ομήρους ο σύμμαχος Ερντογάν, για να βοηθήσει το σύντροφο Τζέφρι και την κυβέρνηση του Πουστραλέξη να βάλουν τον σύντροφο Ζάεφ στο ΝΑΤΟ, το 60% των «οξυδερκών πελατών» κατάλαβε από τα ρεπορτάζ των ρουφιανοκάναλων ότι « έχουν γίνει λάθος χειρισμοί», και τάχθηκαν με τον σύντροφο Κουρέλη . Το 40%, προφανώς συμφωνεί με την «δεύτερη Ματιά» και τη γνωστή συντρόφισσα Κατερίνα. (Σύμφωνα με την Μάρκ το 18,6% θα ξαναψήφιζαν Πουστραλέξη, Τασία και Εουκλείντις, που υπόσχονται και άλλες δομικές αλλαγές, το 1,7 τον σύντροφο Τζώνυ Γουώκερ, 1.7 τους λαφαζανίστας, το 1,1% την συντρόφισσα Ζόγια, και το 1,1% τους συντρόφους ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και το άλλο 16% είτε είναι αναποφάσιστο είτε θα ψήφιζε άκυρο). 

Το 61,4% κατάλαβε ότι «η κυβέρνηση παρεμβαίνει στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου», αλλά δεν έχει καταλάβει υπέρ τίνος, και το 54.4%, κατάλαβε ότι η υπόθεση «Novartis» είναι σκευωρία του Κράτους Δικαίου, κατά του Αδώνιδος ενώ το 45% των τηλεθεατών είναι με την «κάθαρση». (Στην επόμενη δημοσκόπηση θα τους ρωτήσουν για τον Μαρινάκη).

Πάντως, η εταιρεία Marc, και η επιχείρηση «Πρώτο Θέμα», με εταιρική ευθύνη απέναντι στη «σταθερότατα» και το ΝΑΤΟ, διαπίστωσαν ότι η Κόκκινη Συμμορία, εάν γίνονταν τώρα εκλογές , θα μάζευε περίπου το 40%, αν και οι σύντροφοι είναι αναποφάσιστοι ανάμεσα στον Πουστραλέξη, την Τασία και τον Εουκλείντις, η τους λαφαζανίστας, την συντρόφισσα Ζόγια, και τους συντρόφους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Άλλο τόσο (40%), θα έπαιρνε ο KULIS Mareva, και το 20% θα το μοιραζόντουσαν «οι άλλοι», με τη Χρυσή Αυγή να κοιτάζει το 10%.

Από τα στοιχεία της «μαγειρευμένης δημοσκόπησης», η εξαφάνιση του αλκοολικού συντρόφου και των «Φραπέδων», είναι απλή αντανάκλαση της πραγματικότητας, καθώς και το ναυάγιο της συντρόφισσας Ζόγιας, αλλά και το (αναμολόγητο) 10% της Χρυσής Αυγής.

Αυτό που δεν καταγράφει η «μαγειρευμένη δημοσκόπηση», είναι η έλλειψη «δυναμικής» και από τον Πουστραλέξη Χαβαναγκίλα και τον KULIS Mareva Χαβαναγκίλα, που είναι ο βασικός λόγος της δημοσκοπικής ρευστότητας, η οποία θυμίζει έντονα το 2012.

Σπύρος Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: