12/3/18

Δημοσκοπήσεις ΤΚ9

Έχουν λαλήσει εντελώς. Εάν πάνε σε κηδεία θα ευχηθούν και του χρόνου .
Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Δημοσκόπηση για λογαριασμός της Εφημερίδας των αριστερών Συντακτών, με τίτλο , «Καθαρτικό Τωρα», διαπίστωσε ότι ένα γινόντουσαν χθες εκλογές η ΚΚΕ λτδ θα έπαιρνε 13% , η Φώφη 13% , η Ενωση Φραπέδων 8% , η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 5% και η μανδάμ Ζωή , (Πλεύση Ελευθερίας), 5%.
Καλά ε, είναι για τα σίδερα πλέον.
Το μόνο στοιχείο που αντέχει στην πραγματικότητα είναι η χαμηλή συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ, (γύρω στο 55%) που επιβεβαιώνει την εκτίμηση μου ότι οι Αλεξ και Κόμπανυ είναι στο 13-14%.

ΥΓ. Οι ρουφιάνοι του συστήματος έλαβαν από την αμερικανική πρεσβεία την οδηγία ότι «Απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα πρέπει να έχουμε εθνικό μέτωπο». Ήτοι, πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια»

3 σχόλια:

Πέτρος είπε...

Καλησπέρα σας,κ.Σπυρο!Πιστεύουμε ότι εδώ και αρκετά χρόνια(ίσως δεκαετίες) γίνεται νοθεία στις εκλογικές αναμετρήσεις!!Άλλα αποτελέσματα στέλνουν τα εκλογικά κέντρα στο Υπουργείο Εσωτερικών και άλλα καταχωρούν οι αρμόδιοι "υπάλληλοι"(ποιοί είναι αυτοί άραγε) στον ηλεκτρονικό υπολογιστή που ανακοινώνονται μετά πανελλαδικά!! Γι'αυτο και τόσα χρόνια τα δύο πρώην "μεγάλα" κόμματα έβγαζαν σαραντάρια και σαρανταπενταρια τοις εκατό!!! Συμφωνειτε με αυτή την άποψη? Αν συμφωνείτε, αναδειξτε και σχολιαστε αυτό το τραγικό γεγονός!!!

Πέτρος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα δεν έγραψες τίποτα για το Σμιθ-Γουέσον του Ιβάν. Επιτρέπεται Ρώσος μεγιστάνας με αμερικανικό περίστροφο;

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...