24/3/18

Αφιέρωμα στην 25 Μαρτίου

Έκανα χθες ένα «χορταστικό» αφιέρωμα για την 25η Μαρτίου. Ετοιμάζω ένα κείμενο για τον Σαράφ Μπασί, τον ιουδαίο τραπεζίτη του Σουλτάνου, Εζεκιέλ Γκαμπάι Μπαγκντατλί , τον Εβραίο Χασλέλ, που έλεγαν οι Ρωμιοί της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος οργάνωσε και διέταξε την σφαγή των Ελλήνων της Πόλης και τον απαγχονισμό του Πατριάρχη.

Σε σχέση με τη χθεσινή αποκάλυψη για τον Πράκτορα που έστειλε η Στοά της Ζακύνθου στον Κολοκοτρώνη για να προσπαθήσει να εκθέσει τον Καποδίστρια ο ρουφιάνος και μακαρίτης πιά Ντάγκλας Ντέικιν, που σαν ελληνομαθείς μπλέχτηκε με τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες και έδρασε στην Αίγυπτο, στην Ελλάδα, και στη Γιουγκοσλαβία στο βιβλίο του, «Ο αγώνας των Ελλήνων για την ανεξαρτησία, 1821-1833», το «σενάριο» Ουέλλιγκτον για το «δήθεν σχέδιο» κατάληψης της Κωνσταντινούπολης από τον πρίγκιπα Κωνσταντίνο, το ανέφερε ο ρουφιάνος, ως δήθεν πραγματικό.

ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Όλη η Αλήθεια για την Επανάσταση των Φιλογενών στο βιβλίο μου με 25 ευρώ μαζί με το έξοδα αποστολής. (Χέρι με χέρι μόνο 20). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...