15/2/18

O Τραμπ κάνει την πρώτη αλλαγή στις αποικίες

Εκλογές στην Ουκρανία προέβλεψε το βαθύ (αμερικανικό) Κράτος

Η τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές αναφέρει έκθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DNI) που την υπογράφει on ο 74χρονος Ντάνιελ Κούτς (Dan Coats).
Όπως γράφουν οι πράκτορες στην έκθεση Τους, υπάρχει δυσαρέσκεια του πληθυσμού για τις μεταρρυθμίσεις, την πτωβση του βιοτικού επιπέδου και τη διαφθορά. Η έκθεση της «DNI» προβλέπει ότι «η αντιπολίτευση θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την κατάσταση για να αποδυναμώσει τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Πιότρ Πορόσνεκο».
Ο Πορόσενκο απέλασε πριν από μερικές ημέρες στην Πολωνία τον «όπου Γης και Πατρίς πράκτορα Μωυσή Σαακασβίλι, ο οποίος προσπάθησε το 2008 να προκαλέσει τον πόλεμο με τη Ρωσία που θα απέτρεπε την κατάρρευση της «Λίμαν Μπρόδερς».
Ο φυγόδικος πράκτωρ Σαακασβίλι, και εκλεκτό μέλος της συμμορίας Κλίντον, που καταδικάστηκε ερήμην στη Γεωργία στις 13 Αυγούστου του 2014 για κατάχρηση του δημοσίου πλούτου και καταζητείται με διεθνές ένταλμα, έλαβε στις 29 Μαΐου 2015 από τον Αχασβήρο Ποροσένκο, την ουκρανική υπηκοότητα και τον διόρισε κυβερνήτη της Οδησσού.
Προηγουμένως η Ουάσικτον του είχε βρει εισόδημα στην Αλβανία, ως σύμβουλο του Ράμα.
Στην συνεχεία ο Ποροσένκο απέλυσε, τον Σαακασβίλι από την Οδησσό, και Εκείνος ίδρυσε Κόμμα, και άρχισε τις (επαγγελματικές) διαδηλώσεις για να ρίξει τον Ποροσενκο, ο οποίος τον κατηγόρησε για πραξικόπημα, του ανακάλεσε την υπηκοότητα και τον απέλασε στην Πολωνία, επειδή « βρισκόταν παράνομα σε ουκρανικό έδαφος».
Ο πράκτωρ Σαακασβίλι από την Πολωνία υποσχέθηκε στους επαγγελματίες οπαδούς του ότι θα επιστρέψει «την κατάλληλη στιγμή στην Ουκρανία», και ότι το «ειρηνικό κίνημα διαμαρτυρίας» θα «κόψει τα κεφάλια του Πιότρ Ποροσένκο και της συμμορίας του και θα τους βάλει (ακεφαλους;) στη φυλακή, και θα «στραγγαλίσει τον Αχμέτοφ και τον Λουτσένκο».

ΥΓ. Ο Ρινάτ Αχμετοφ είναι Ολιγάρχικός τεως σύμμαχος του Γιανουκόβιτς,
και ο Γιούρι Λουτσένκο, ο γενικός εισαγγελέας.

ΥΓ. Κοντά στον Σαακασβίλι είχε βρει δουλειά, (ως σύμβουλος) και ο (πράκτωρ) Αλεξ Ρόντος. 

2 σχόλια:

Πέτρος είπε...

Καλησπέρα σας,κ.Σπυρο!! Εδώ στην.... "αποικία ελλαδα(τους)",προβλέπεται να κάνει επιτέλους αλλαγή ο Τραμπ και να μάς απαλλάξει από τον Αξελ, ή για όσο τούς εξυπηρετεί θα τον διατηρούν? Οπότε να εναποθέσουμε τις ελπίδες μας στον Θεό,τον Βλαδιμηρο και ίσως τον...."σουλτανάκο"? Και αυτό είναι και μία έμμεση απάντηση στο κουιζ της ερώτησης του πιο πάνω σχολίου σας με την...τελευταία σφαίρα στο όπλο!!!

mike είπε...



Αυτός ο Μιχάλης με την Ολλανδέζα σύζυγο έχει μεγάλη πλάκα,πάντως..

Πραγματικός περιπλανώμενος Ιουδαίος.