10/2/18

H απάτη της δήθεν διαπραγμάτευσης των νέο-Εφιαλτών συντρόφων με τους συντρόφους από τη ΝΟΦ

Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς ήταν στην Ποντγκορίτσα, του Μαυροβούνιο στις 2 Αυγούστου για την εναρκτήρια συνεδρίαση της συνόδου κορυφής της Αδριατικής Χάρτας.
Εκεί είπε ότι του είχε γράψει η Cia ότι η Ρωσία θέλει να «αποσταθεροποιήσει» τα Δυτικά Βαλκάνια και να αποκόψει την περιοχή από τη Δύση, όπου βρίσκεται, το μέλλον της. Ανάμεσα στους «ηγέτες» των οποίων έσφιξε τα χέρια ο Πένς ήταν και ο Ζόραν, ο οποίος ενημέρωσε τον αντιπρόεδρο ότι συμφωνεί με την ονομασία Uppermakedonia, που του είχαν προτείνει ο Σόρος και ο Μπέιλι.
Όπως καταλαβαίνετε από τον Αύγουστο έχουν ενημερωθεί και οι αργυρώνητοι πράκτορες των Αθηνών. Έκτατε προσέφεραν την «ένσταση» ότι η ονομασία θα είναι μόνο στην διάλεκτο ASNOM-Μπλάζε Κονέσκι, Gornamakedonija, χωρίς αγγλική μετάφραση.
Από τον Αύγουστο πέρασαν 7 μήνες όπου παίζεται θέατρο για να πειστούν οι χαζοί τηλεθεατές ότι γίνονται διαπραγματεύσεις.

2 σχόλια:

Πέτρος είπε...

Να ήταν μόνο το ζήτημα της Μακεδονιας?Αυτή η κυβέρνηση ΣΝΟΦ παίζει θέατρο σε πολλά!! Και "δουλεύει" πολλούς, εντός και εκτός Ελλαδος!! Και αυτό το "δούλεμα" θα αποβεί σε βάρος του ελληνικού λαού!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά το όσκαρ α ανδρικού ρόλου που απονεμήθηκε στον cipra 5 Ιουλίου 2015 η αλήθεια είναι οτι το χω ρίξει στο house of cards και λοιπές ταινίες με εξουσιομανείς ψυχοπαθείς. Νομίζω πως η πραγματικότητα δικαιώνει τις επιλογές και σκέψεις μου