13/2/18

Εθνικά Ανάξιος ο νέο -εφιάλτης Αλεξ

Ο Εθνικά Ανάξιος Οβριόπουλος, μίλησε στους συντρόφους του από τον ετερόκλητο όχλο του ΕΚΜ- ΝΟΦ, για «πατριωτική ευθύνη» , (των κομιτατζήδων), και για τα «εθνικά συμφερόντα», του ΝΑΤΟ του Ζάεφ και του Ερντογάν.
Το Μακεδονικό είναι ένα μείζον εθνικό ζήτημα, για το οποίο ουτε ο Νέο-Εφιάλτης και εθνικά ανάξιος Τσιπρά ούτε η συγκυριακή πλειοψηφία των εθνοπροδοτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή μπορεί να αποφασίσουν.
Είναι σαφές ότι δίχως την προηγούμενη έγκριση του Λαού μέσω εκλογών δεν μπορούν να λάβουν καμιά απόφαση.
Η παρούσα Βουλή δεν εκλέχτηκε για να κρίνει το μείζον εθνικό θέμα του Μακεδονικού, αλλά για να μην εφαρμόσει τη μνημόνια και είναι μια πλειοψηφία συλλογικά υπεύθυνη για την έγκλημα της εξαπάτησης του λαού.
Αυτό που μπορούν να κάνουν και τώρα ο Εθνικά Ανάξιος νέο -εφιάλτης Αλεξ, ο Κνίτης σ. Κοτζιάς, και ο σύντροφος Κουτσούμπας , είναι να καταδικάσουν ρητά και απερίφραστα την προδοτική πλατφόρμα της 5ης Ολομέλειας του ΚΚΕ, το παιδομάζωμα και όλες τις αποφάσεις του ΝΟΦ, και μετά να πάμε σε εκλογές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


μήνυση για Εθνική Αναξιότητα:

Tσίπρας-Κοτζιάς για το Σκοπιανό: Στον Εισαγγελέα Φλωρίνης για «Προδοσία της Χώρας»(ΠΚ138), Εθνική Αναξιότητα» (Α.Ν.533/1945), Κατάχρηση Πληρεξ/τας(ΠΚ151), Πλαστογραφία Εγγράφου (ΠΚ 216).

http://zoidosia.blogspot.com/2018/09/t-138-5331945-151-216.html