14/2/18

ΣΟΦΙΑ: Ρήγμα στον Συνασπισμό των Πατριωτών

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και ηγέτης του «Μετώπου και τη Σωτηρία της Βουλαγρίας», ( NFSB) Βαλέρι Σιμεόνοφ δήλωσε ότι υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα στους τρείς εταίρους του συνασπισμού των Ηνωμένων Πατριωτών.
Όπως μαθαίνουν οι πολιτικοί ρεπόρτερ, το ρήγμα είναι μεταξύ του κ. Σιμεόνοφ και των κ.κ Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ (IMRO) και Βόλεν Σιντέροφ Siderov (Ατάκα) που εξακολουθούν να συνεργάζονται.
Ο κ. Σιμεόνοφ , είπε Βουλγαρική Δημόσια τηλεόραση ότι «υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας μεταξύ των εταίρων» και ότι «το πολιτικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Πατριωτών του δεν έχει συνεδριάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα». Είπε ακόμα η δημόσια συζήτηση για τη σύμβαση της Κωνσταντινούπολης χειραγωγείται από το IMRO για να κερδίσει πόντους στην Κοινή Γνώμη.
Εν τω μεταξύ, ο Καρακατσάνοφ και ο Σιντέρωφ δήλωσαν ότι αν το Κοινοβούλιο επικυρώσει τη σύμβαση, η κυβέρνηση θα πέσει και θα γίνουν πρόωρες εκλογές.
Ο κ. Σιμεόνοφ πρότεινε μια συνάντηση μεταξύ των τριών ηγετών για να λυθούν οι διαφορές πρόσωπο με πρόσωπο αλλά ο Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ την απέρριψε.
Ο κ. Σιντέρωφ φέρεται ότι προσπαθεί να διασώσει τον Συνασπισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...