2/2/18

Αέρα-Αέρα να φύγει η Κόκκινη Χολέρα

Το συλλαλητήριο της Κυριακής δεν είναι μόνο να μην δώσουμε τη Γκόρνα Μακεδονία στους κληρονόμους του Τίτο , της ΣΝΟΦ και της Τρίτης η Διεθνούς.

Είναι για να δωσει το μήνυμα στους εντός των τειχών εχθρούς στους νέο-εφιάλτες της προδοτικής Φάλαγγας να τα μαζεύουν και να φύγουν.

Οι προδότες στο Γουδί!
Η θεία από το Αμέρικα είπε εκ μέρους των διοργανωτών ότι «το συλλαλητήριο είναι ακομμάτιστο γιατί είμαστε υπεράνω κομμάτων».

Το συλλαλητήριο είναι ακομμάτιστο και αντικυβερνητικό. Γιατί στην κυβέρνηση είναι οι νέο-εφιάλτες εχθροί της πατρίδας.

Ο Αχασβήρος, απάτρις, ανθέλλην και αβάπτιστος Τσιπρά, με υπουργό εξωτερικών το κομμούνι του Χάρβαρντ.

Η χρυσή ευκαιρία των άνωθεν βρουν ένα «συμβιβασμό» με τους νέο-εφιάλτες του προδοτικού τόξου προσέκρουσε σε ύφαλο.

Δεν υπάρχει Μακεδονικός λαός, Μακεδονική γλώσσα, Μακεδονική ταυτότητα, και Μεκεδονία. Τελεία και Παύλα. 

Το μήνυμα του συλλαλητηρίου πρέπει να είναι . Εδώ και τώρα εκλογές.
Αέρα –αέρα να φύγει η Χολέρα. Φόλα στους σκύλους του ΣΥ-ΡΙ-ΖΑ.

Σπύρος Χατζάρας

Ο Πανικόβλητος Αχασβήρος κλείνει το Μετρό

Οι συνεργάτες του Ρουβίκωνα διέταξαν να μείνουν κλειστοί την Κυριακή, από τις 10 το πρωί, οι σταθμοί του μετρό, «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Ομόνοια», για να μην κατεβεί ο κόσμος στο Σύνταγμα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αναρχοσυμμοριτες ειναι το παρακρατος της αριστερας

ειναι σε απευθειας συνενοηση με την επισημη αριστερα και τους ανατιθενται ρολοι με το αζημιωτο χρονια και χρονια

ειναι το μακρυ και βαθυ κρατος της αριστερας


ποιος αραγε τους δινει αδειες να κανουν παρανομες και αντισυνταγματικες εναντια στο καρτος δικαιου, αντισυγκεντρωσεις με μονο σκοπο να καταστεφουν νομιμες συγκεντρωσεις?

η αριστερα και το επισημο κρατος


σε ποιο κρατος δικαιου υπαρχουν αντισυγκεντρωσεις παρακρατικων συμμοριων?

σε ποιο κρατος δικαιου επιτρεπεται η δημιουργια αντισυγκεντρωσεων παρακρατικης λογικης ?

Unknown είπε...

ΟΧΙ !
ΔΕΝ ΕΪΝΑΙ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ! ΣΦΑΛΛΕΙΣ ΒΑΡΕΙΑ !

Είναι απελευθερωτικό.
Είναι εναντίον όλου του υφισταμένου πολιτικού συστήματος.
Είναι συνέχεια του απελευθερωτικού αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

Ο παραπανω Παρ Φεβ 02, 05:14:00 μ.μ. εχει δικιο,διοτι πως το κρατος δινει αδεια σε μια συγκεντρωση και σε μια αντισυγκεντρωση της συγκεντρωσης?
και καλα πες οτι δεν δινει στις αντισυγκεντρωσεις αδειες και τις κανουν παρανομα,μα δεν ειναι μια δεν ειναι δυο δεν ειναι τρεις δεν ειναι τεσσερις δεν ειναι 100000000000000000000000000000000 που γινονται, δεν μπορει το πακρατοκρατος να κρατησει και λιγο τα προσχηματα?
τα εχουν παιξει βεβαια οποτε τι προσχηματα λεω εγω?

Ανώνυμος είπε...

Ο ρατσιστης υπουργος κατασκευων Σπιρτζη χαρακτηρισε γραφικα τα φολκορ με τις παραδοσιακες στολες και τα αλογα στην συγκεντρωση της βορειας ελλαδας


Ο υπουργος Σπιρτζης παραβιασε τον αντιρατσιστικο νομο του μαρξιστικου χουντικου καθεστωτος του,υποκινησε σε μισος εναντιον των παραδοσεων εθνικων ομαδων της ρεπουμπλικας του και εσπειρε αισθηματα ρατσιστικα εις βαρος τους στη κοινωνια

Οι δημοσιοι κατηγοροι οφειλουν να τον διωξουν ποινικα για το δηλητηριο μισους κατα της ελληνικης φυλης που εγχυσε δημοσια ,οταν ο ιδιος εχει ορκιστει να ειναι υπουργος ολων των ελληνων και οχι των μαρξιστων



Προκειται για την συνομοταξια των μαρξιστων χουνταιων,αυτων ακριβως που παθαινουν αλεπαλληλους διαπολιτισμικους εγκεφαλικους οργασμους μολις δουν καμια 15αρια αραπαδες λαθρομεταναστες στην ελλαδα να χορευουν ταπατουμπα με το κοκκαλο στη μυτη φωναζοντας απλως ουγκ η τιποτα μουχαμετηδες να αυτομαστιγωνονται αλαλαζοντας !



ναι ναι οι ιδιοι που αν ο ελλην χαρακτηρισει ενα τετοιο θεαμα γραφικο με το ιδιο υφος περοφρονησης σαν του αριστερου ρατσιστη Σπιρτζη,κινδυνευουν με διωξη απο την μαρξιστικια χουντα !