1/2/18

Τσιπρά Προδότη Ιούδα Ισκαριώτη!

Φόλα στο Σκύλο του ΣΥ-ΡΙ-ΖΑ!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άκουγα επί μιάμιση ώρα χεβιμεταλ δεκαετιών 80-90 στο ράδιο του ελ κόσμου περιμένοντας την εκπομπή σου, δεν λέω καλό ηταν, πες να βάλουν και λίγο σύγχρονο χαρντκορ να ετοιμαστούμε για την περιφρούρηση του συλλαλητηρίου, από την αντιφακατεχακη. Μάλλον θα καεί το πελεκούδι.
Γεια χαρά.
Υ.Γ. έπρεπε να βάλω τρειντμαρκ στο γνωμικό, τώρα πάει το κοπιραιτ.

Ανώνυμος είπε...

"Εμφάνισαν όσους συμμετέχουν στα συλλαλητήρια σαν ακροδεξιούς. Προετοίμασαν το έδαφος για δραστηριοποίηση "εφεδρειών" Ρουβίκωνα και αναρχοαυτόνομων. "Στήνουν" ακροαριστερή παρέμβαση για να διαλύσει με δακρυγόνα η ΕΛΑΣ το συλλαλητήριο. Παρακρατικό όργιο που πρέπει να ματαιωθε"

-Γιώργος Κύρτσος

https://twitter.com/GiorgosKyrtsos/status/958952560932605953

Ανώνυμος είπε...

https://nord24.de/landkreis-cuxhaven/grieche-in-langen-gaststaette-geestland

Grieche Niko Tziopas muss Gaststätte in Langen aufgeben

Ανώνυμος είπε...

find him
fuck him
forget him

Πέτρος είπε...

Καλησπέρα σας, κ.Σπυρο!!Έχετε μήπως πληροφορίες για το πότε σκοπεύει να κάνει εκλογές? Διότι υποψιαζόμαστε ότι θα το τραβήξει ως το 2019!!

Ανώνυμος είπε...

Το σωστό είναι

Ciprà προδότη
Ιούδα Ισκαριώτη

Άξιος διάδοχος του Ααρών Αβουρής
Έχουν κληρονομικό χάρισμα την προδοσία όλοι αυτοί.

Πέτρος είπε...

Υπάρχει ένας ύπουλος "νόμος" που φτιάχτηκε στα τέλη του 2015(νομίζω) ο οποίος λέει ότι αν κάποιος είναι άνεργος και δεν έχει εισόδημα από μισθωτή εργασία αλλά ταυτόχρονα διατηρεί ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου με λίγα χρήματα τα οποία του αποδίδουν έστω και ένα λεπτό(!!!) του ευρώ τόκους, θεωρείται ως ελεύθερος επαγγελματίας(έμπορος χρήματος) και φορολογείται με βάση το τεκμήριο, περίπου 1500 ευρώ!! Πρόκειται για ύπουλη οικονομική αφαίμαξη των Ελλήνων!! Από ο,τι φαίνεται ο.... Τόκος επιτρέπεται μόνο για τον τοκογλύφο "θείο" και όχι για τους Έλληνες των οποίων ο νόμιμος τόκος των ελαχίστων καταθέσεων τους φορολογείται ΑΔΙΚΑ!!!

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Η κυβέρνηση των Προδοτών έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 163 κομματόσκυλα συνεργάτες του Κεμάλ. Εξω από την Βουλή οι κλακαδόροι βασιλόφρονες ζητωκραυγαζαν "Ζητω ο Γούναρης"

Η κυβέρνηση Γούναρη επιβίωσε στις 19 Μαρτίου 1922, μιας ακόμη προσπάθειας Κοινοβουλευτικής ανατροπής της.  Τον Γενικό Συντονισμό της «Εθνική...