25/2/18

ΠΟΥΤΙΝ: Δεν έχει έλεος για τους Τρομοκράτες και ας κλαίνε τα ρουφιανοκάναλα

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον (φιλάνθρωπο)Γάλλο πρόεδρο Πουστρόν και τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για την κατάσταση στην ανατολική Γκούτα.
Η υπηρεσία τύπου του Κρεμλίνου ανέφερε ότι οι τρεις ηγέτες συζήτησαν και τα προβλήματα που συνδέονται με την παράδοση της ανθρωπιστικής «σε αυτή και σε άλλες περιοχές». «Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στο γεγονός ότι η διακοπή των στρατιωτικών δραστηριοτήτων δεν σχετίζεται με τις επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατικών ομάδων», ανέφερε η δήλωση. Οι τρείς συνομιλητές εξήραν την «εποικοδομητική κοινή εργασία», που επέτρεψε την έγκριση του ψηφίσματος 2401 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ .
Οι ηγέτες τόνισαν επίσης «τη σημασία της συνέχισης των κοινών προσπάθειων για την ταχεία και πλήρη εφαρμογή των διατάξεων του ψηφίσματος» ανέφερε το Κρεμλίνο.
Ο Πούτιν ενημέρωσε την Μέρκελ και τον Πουστρόν για τις προσπάθειες της Ρωσίας στη Συρία για την ασφαλή εκκένωση των αμάχων, και την παράδοση της ανθρωπιστικής και ιατρικής βοήθειας στους τραυματίες και τους αρρώστους. .

1 σχόλιο:

ikonsgr είπε...

Και έλεγα ρε Σπύρο, όταν είδα από προχθες το κλααααμα στην ρουφιανο-ερτ για την γκουτα και τα.... "κακόμοιρα τα προσφυγάκια", και χωρίς να ξέρω ακόμα "τι παίζει":
"να δεις όπου αυτή η γκούτα ανήκει σίγουρα στα επιδοτούμενα ισλαμο-ορκ των "Ρότσιλντ και σια" "

Και είχα δίκιο! Σιγά μην έκλαιγαν για Χριστιανούς της συρίας ή για τον "κακό φασίστα, δικτάτορα ασαντ"....

Η Προδοσία του 1941. 18 Απριλίου .Η Μεγάλη Παρασκευή του ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Λαού Η Δολοφονία του Κορυζή από το Ιωάννη Διάκο

 του Σπυρίδωνα Χατζάρα  Η 18 Απριλίου 1941, ήταν η 13η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης και η 173η συμμετοχής της Ελλάδας στον Πόλεμο.  Από ολ...