5/2/18

Η δυσαρμονία Βουλής και εκλογικού Σώματος

Μετά τα συλλαλητήρια Αθηνών και Θεσσαλονίκης η δυσαρμονία της τωρινής σύνθεσης Βουλής με την βούληση του εκλογικού Σώματος δεν είναι μόνο προφανής. Είναι προφανέστατη. Βγάζει μάτια.
Οι απάτριδες διεθνιστές και νέο-εφιάλτες του Γραφείου Τύπου του Ανθέλληνα Σνοφίτη πρωθυπουργού που δεν αισθάνθηκε το χθεσινό σεισμό μίλησε εκ μέρους της «συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού που δεν μετείχε στο συλλαλητήριο», αλλά στην αντισυγκέντρωση στα προπύλαια , που αποδεχονται την άποψη της αμερικανικής πρεσβείας και του Σόρος ότι «ότι τα μείζονα θέματα της εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται με οδηγό το φανατισμό και τη μισαλλοδοξία». Η κυβέρνηση των συνετών Νέο-εφιαλτών είπε ότι ,«γώμονάς της είναι το «πατριωτικό συμφέρον», (των ΗΠΑ) η μετριοπάθεια, η σύνεση και η επιμονή σε καθαρές θέσεις με στόχο τη συνεργασία, τη συνεννόηση και την συνανάπτυξη».
Τα κομμούνια που αυτοαποκαλούνται «ελληνική κυβέρνηση» αυτόλούστηκαν με «πατριωτική ευθύνη».

ΥΓ. Το μόνο που μπορούν να κάνουν για το καλό της πατρίδας τα Κομμούνια, είναι να φύγουν και να πάμε σε εκλογές.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

και ποιος μασονος θα βγει απο τις εκλογες?
κοκκινος πρασινος μπλε μαυρος ?
τον μασονο κι αν τον πλενεις την ψηφο σου χαλας

Ανώνυμος είπε...

Η θεση που πήρε ο πράκτωρ του Βατικανού Μπαρτόλομιου από την Πόλη ηταν ίδια με του πράκτορα "τσαχπινοκωλαράκια" που πήγε και φιλησε το χέρι του αρχινονού Ιησουήτη για να τον κάνει πρωθυπουργό.

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...