7/2/18

Όλα εδώ πληρώνονται! «Γαμώ τις διαδικασίες σας»!

Όταν ο κ. Σαμαράς με τον φαλακρό Ιουδαίο δικηγόρο του Ρότσιλντ, «κομματικοποιούσαν» την «ανεξάρτητη» Δικαιοσύνη, και έστηναν την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής με τους «Συριζοανακριτές» και τους προστατευόμενους «Συριζοψευδομάρτυρες», δεν περίμεναν ότι ο «Δαβίδ του FBI»,  (που είναι «ανώτερο κλιμάκιο»),  θα εύρισκε προστατευόμενους «Συριζοψευδομάρτυρες», για να κρατήσει τον Αλεξ Οβριόπουλο στην Εξουσία, ώστε να παραχωρήσει τη Μακεδονία, να αναγνωρίσει το Κόσσοβο και του Τσάμηδες και να μετατρέψει τον ελληνικό χώρο σε Κέντρο διερχομένων Ισλαμιστών.
Όλα εδώ πληρώνονται.
Όπως λέει και η παροιμία:« Επίσκοπε τον Δαμαλά δίχως νου, δίχως μυαλά, τα μικρά δε σάρεσαν τα μεγάλα γύρευες. Τώρα κούνα τ’ αραπόπουλο».

Ο αμερικανός φίλος Λίντον Τζόνσον είπε το 1964 στον (ιουδαίο) πρέσβη Αλέξανδρο Μάτσα : «Γαμώ το Κοινοβούλιο και το Σύνταγμα σας»! Επομένως , τώρα ο Ύπατος Τζέφρεϋ (Πύατ) επαναλαμβάνει : «Γαμώ τις διαδικασίες σας»!.

ΥΓ, Πιστεύω ότι ο κ. Μηχαλολιάκος, ο Ηλίας, ο κ. Παπάς, και ο κ. Παναγώταρος, ως μεγαλόθυμοι, όταν προφυλακιστεί από το Ανταρτοδικείο ο κ. Σαμαράς, να του πηγαίνουν πορτοκάλια στον Κορυδαλλό, ως καλοί Σαμαρείτες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, Ιουδαίος ήταν κι ο Λίντον Τζόνσον. Πλατεία έχουν κάνει στο Ισραήλ με το όνομά του! Δεν έκανε και λίγα: Καθάρισε τους 2 Κένεντυ, έδωσε το ΟΚ για να αποκτήσει το Ισραήλ ατομική βόμβα, έκανε γαργάρα τον βομβαρδισμό του USS Liberty από τους Ισραηλινούς και τον θάνατο 34 Αμερικανών ναυτών κόκ

Ανώνυμος είπε...

@ Τετ Φεβ 07, 01:29:00 μ.μ.
Εστι.
Σωστωτατος! μαϊ φρεντ



ΠΣκΦ

Ανώνυμος είπε...

Οχι και Ιουδαιος ο Λιντον Τζονσον...
Φυσικα για να γινει καποιος Προεδρος στην Αμερικη περναει πρωτα απ'ολα απο την διαδικασια προσφορας υπηρεσιων προς την αμερικανικη εβραϊλα.Στα νιατα του ηταν αντισημιτης και ειχε αοριστες επαφες με την Κου Κλουξ Κλαν.Στα τελη της δεκαετιας του '40 εγινε αντιπροεδρος μιας επιτροπης της Γερουσιας υπο τον Μακαρθι και εβγαλαν απο τις φυλακες πολλους απο τα SS,μεταξυ των οποιων τους Ιωακειμ Παϊπερ και Ζεπ Ντηντριχ και εκλεισαν τον φακελο της υποθεσης Μαλμεντυ.
Το ποτε περασε στους Εβραιους δεν ειναι απολυτα γνωστο αλλα μαλλον εγινε κατα τα ετη 1961-62.Οι Κεννεντυ-Τζων και Μπομπ-τον ειχαν παραμερισει,τον περιφρονουσαν, πολλες φορες τον κοροϊδευαν για την προφορα του και τον εξευτελιζαν δημοσιως σε δεξιωσεις και παρτυ στην Ουασιγκτων και αλλου.Ο Τζονσον τους μισουσε.
Επι προεδρειας του οντως εκανε ολα αυτα που αναφερες παραπανω.

ikonsgr είπε...

Δεν ανέφερες το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: ΑΝΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΕΝΕΝΤΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ '63 ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ(και όχι ΜΟΝΟ από την FED των ροτσιλντ, με το αποκλειστικό εκδοτικό προνόμιο που καθιερωθηκε από το 1913....) . Και αυτή πιστεύω ότι ήταν η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αιτία που τον δολοφόνησαν....