23/2/18

Στην Πρίστινα έχουν μια ωραία ατμόσφαιρα ...

Όπως έγραφα χθες εδώ , http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2018/02/blog-post_68.html, για τα ναυάγιο του «σχέδιου Ντελάουι», για την επικύρωσης της συμφωνίας οριοθέτησης των συνόρων με το Μαυροβούνιο , «μετά από όλα αυτά, ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κάντρι Βεσελι , είπε: «Είμαστε σε καλό δρόμο για την επίτευξη συναίνεσης»!!!
Και σήμερα επανήλθαν.
Ο Χαραντινάι έξω φρενών έφτυσε τους διαφωνούντες και φώναξε «Ντροπή σας! Είστε εναντίον της χώρας σας! Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι, είπε ότι το νομοσχέδιο που έφερε με προσαρτημένη ως παράρτημα την έκθεση της νέας Επιτροπής οριοθέτησης που εκείνος διόρισε υπό τον Σπαιτίμ Μπουλίτσι , δεν ειναι του Ραμούς , αλλά ένα έγγραφο σημαντικό για το Κοσσυφοπέδιο. «Γιατί έχετε προβλήματα με αυτό. Ντροπή σας. Γιατί δεν δέχεστε την έκθεση της Επιτροπής οριοθέτησης;» ανέφερε ο Χαραντινάι κατά τη διάρκεια συζήτησης με βουλευτές της LDK.
Στη συνέχεια, είπε:«Γιατί η έκθεση αυτή σας ενοχλεί τόσο πολύ; Είστε τόσο κατά της χώρας σας; Γιατί θέλετε να εμποδίσετε το Κοσσυφοπέδιο; Ας υιοθετήσουμε αυτό το έγγραφο και να προχωρήσουμε».
Είπε ακόμα ότι η νέα έκθεση ήταν αξιόπιστες και ότι συντάχθηκε από εμπειρογνώμονες οι οποίοι επιβεβαίωσαν τους προηγούμενους ισχυρισμούς ότι το Κοσσυφοπέδιο είχε ζημιωθεί από την παλαιότερη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: