5/2/18

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η συντριπτική πλειοψηφία του «ελληνικού» λαού

Όταν οι απάτριδες διεθνιστές και νέο-εφιάλτες του Γραφείου Τύπου του Ανθέλληνα Σνοφίτη πρωθυπουργού μίλησαν για «ελληνικό λαό» δεν είχαν στο μυαλό τους Έλληνες, αλλά τον δικό τους έγχρωμο "ελληνικό λαό" στον οποίο μοιράζουν υπηκοότητες από τις επιτροπές που έστησε η Τασία.
Η «συντριπτική πλειοψηφία αυτού του λαού του ΣΥΡΙΖΑ ,
τον οποίο εκφράζει η κυβέρνηση των νέο-εφιαλτών, πράγματι δεν πήγε στο Σύνταγμα χθες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

N. Τόσκας: Απολύτως ακριβή τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για το συλλαλητήριο

«Τα στοιχεία που δόθηκαν ήταν απόλυτα ακριβή και υπολογίστηκαν βάσει των στοιχείων που σε κάθε συγκέντρωση μετρούνται», τόνισε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μετά τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον αριθμό των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό στην Αθήνα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Τόσκας τόνισε ότι οι 140.000 κόσμου είναι ακριβής αριθμός «και δεν έχει πολιτικές σκοπιμότητες, δόθηκε από υπηρεσιακούς παράγοντες».

Σχετικά με το γεγονός ότι στο βίντεο δεν υπάρχουν ώρα και ημερομηνία, εξήγησε ότι αυτό έγινε λόγω των λάθος ρυθμίσεων της κάμερας που έκανε τη λήψη, καθώς εκεί φαινόταν η ημερομηνία της 1ης Ιανουαρίου και για το λόγο αυτόν σβήστηκαν εντελώς.

Ξεκαθάρισε, πάντως πως το βίντεο τραβήχτηκε την ώρα αιχμής του συλλαλητηρίου, δηλαδή στις 14:55.

Απαντώντας σε όσους υποστηρίζουν ότι ο κόσμος στο κέντρο της Αθήνας έφτανε ή ξεπερνούσε το ένα εκατομμύριο, σημείωσε ότι σε αυτήν την περίπτωση, ο κόσμος θα έφτανε μέχρι τους Αμπελόκηπους, καλύπτοντας όλη τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Νίκος Τόσκας, ανέφερε ότι, «η ΕΛ.ΑΣ. κάνει αυτή τη δουλειά σε όλες τις συγκεντρώσεις, ξέρει πολύ καλά πώς να την κάνει και συμβαίνει σε όλες τις συγκεντρώσεις», ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήριά του στην Αστυνομία για τη διαφύλαξη των συμμετεχόντων στο συλλαλητήριο.

«Ο σκοπός της δημοσιοποίησης του βίντεο ήταν η εδραίωση της αλήθειας», απάντησε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και αναφερόμενος

Τέλος, αναφερόμενος στον αριθμό των λεωφορείων που έφτασαν στην Αττική, τόνισε: «να δώσουμε τα στοιχεία των αριθμό των πούλμαν, τα στοιχεία είναι ακριβή και μπορεί να γίνει έλεγχος από τον καθένα στα διόδια. Η ΕΛΑΣ τα οδηγούσε στα πάρκινγκ και τα φύλαγε».



«Η σημερινή μέρα, είναι μέρα πατριωτικής ευθύνης, που καθορίζει τις κινήσεις μας, με μετριοπάθεια, για τους χειρισμούς που πρέπει να γίνουν για ένα μεγάλο εθνικό θέμα» δήλωσε αργότερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, απαντώντας ταυτόχρονα σε όσους τον κατηγόρησαν ότι έδωσε πολύ μικρότερους αριθμούς των συμμετεχόντων στο χθεσινό πανελλαδικό συλλαλητήριο.

«Η Αστυνομία δεν είχε κανένα λόγο να δώσει ψεύτικα στοιχεία και θέλω να τονίσω ότι έκανε εξαιρετική δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Αν εξαιρέσει κανείς κάποια μικροεπεισόδια που έγιναν στην Πανεπιστημίου με ομάδα ακροδεξιών, δεν άνοιξε μύτη και τα πούλμαν από την επαρχία ήρθαν και έφυγαν οργανωμένα, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα», συμπλήρωσε ο Νίκος Τόσκας.



Όπως λένε αξιωματικοί σε καμία περίπτωση βέβαια δεν έφτανε το συλλαλητήριο το 1.000.000 κόσμο που λένε οι διοργανωτές, τονίζοντας ότι ένα τέτοιο νούμερο σημαίνει ότι έπρεπε να έχει κόσμο όλη η λεωφόρος Αλεξάνδρας με πυκνή συγκέντρωση μέχρι την πλατεία Μαβίλη.

Ο κ. Τόσκας επισήμανε, επίσης, ότι τα πούλμαν ήταν 283, όπως λέει η Αστυνομία, γιατί όλα ήταν καταγεγραμμένα με τους αριθμούς κυκλοφορίας, καθώς οδηγήθηκαν σε ειδικούς χώρους και φυλάσσονταν από αστυνομικές δυνάμεις.

«Κάποιοι προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την εικόνα, αλλά τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις δεν κάνουν καλό την ώρα της μεγαλύτερης στιγμής για την πατρίδα μας» κατέληξε ο κ. Τόσκας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάρδας αδειάζει την ΕΛ.ΑΣ.: 560.000 πολίτες πήραν μέρος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία [βίντεο] https://www.youtube.com/watch?v=3XQv7mhq1Go

Πεντακόσιες με πεντακόσιες εξήντα χιλιάδες ήταν οι πολίτες που πήραν μέρος στο χθεσινό συλλαλητήριο σύμφωνα με τους μαθηματικούς υπολογισμούς του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Μάρδα μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Επικαλέστηκε εκτιμήσεις φίλων του τοπογράφων και υπολόγισε το χώρο που καλύφτηκε σε 160.000 τετραγωνικά μέτρα. Το κάθε τετραγωνικό μέτρο χωράει 3,2 με 3,5 άτομα όπως είπε.

avdargor είπε...

με ενοπλη αντισταση,θα ειχαν φυγει κ γρηγοροτερα και σιγουρα,τουλαχιστον,και αποτελεσματικοτερα κ βελτιστα.τοσο απλα.τωρα,απλα δε θα φυγουν.

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...