5/2/18

Άλλο η «επαναστατική» αλήθεια του Άλεξ Χαβαναγκίλα και άλλη η αλήθεια «ημών των αντιδραστικών»

Για κάθε τίμιο και ηθικό άνθρωπο, υπάρχει το καλό και κακό. Η αλήθεια και το ψεύδος. Η αρετή και η κακία του Ηρακλέους. Η 9η εντολή, προς τον Μωυσή ήταν το «ου ψευδομαρτυρήσεις». Για τον Άλεξ Οβριόπουλοε τον Κοτζιά , τα ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, τον κάθε «συνωμότη» μαρξιστή και τον κάθε επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια ούτε ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι τους φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο.
Για τον Άλεξ Οβριόπουλο, τον Κοτζιά , τα ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,
τους μαρξιστές και τους επικοινωνιολόγους, καλό και αληθινό είναι ότι τους συμφέρει.
Το Συμφέρον τους, είναι η μόνη «αλήθεια», τους.
Για κάθε τίμιο και ηθικό άνθρωπο, υπάρχει το καλό και κακό. Η αλήθεια και το ψεύδος. Για τον Άλεξ Οβριόπουλο, τον Κοτζιά , τα ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ,τους μαρξιστές και τους επικοινωνιολόγους, καλό και αληθινό είναι ότι  συμφέρει την Επανάσταση. (Την Ανοιχτή Κοινωνία).
Και αφού η «επανάσταση» είναι για αυτούς η μόνη απόλυτη πραγματικότητα, τότε, όλα υπηρετούν την  αλήθεια μόνο στο μέτρο που οδηγούν στη Νίκη της επανάστασης. Θεμελιώδης αλήθεια  δεν υπάρχει,  Για εκείνους που σκέπτονται με την επαναστατική διαλεκτική, υπάρχει  μόνο «επαναστατική  αλήθεια».
Για  την επανάσταση υπάρχει μόνο μια αλήθεια.
Στο Σύνταγμα μαζεύτηκαν 140.000 και η «συντριπτική πλειοψηφία» απείχε από τα συλλαλητήρια  
Έτσι τα έβλεπε ο Μαρξ, και ο Λένιν. Έτσι τα βλέπουν στην  Πρεσβεία, και οι ΕΛΑΣίτες του ΣΚΑ-ΤΟ.

Οι «Κόκκινοι» είναι και άτιμοι και ψεύτες και δεν πιστεύουν στην αλήθεια, το γράφω τόσο χρόνια.
ς.
Και με το ίδιο θράσος μιλάνε για «Πατριωτικό Καθήκον» και «πατριωτικό συμφέρον».
Οι κατσαπλιάδες του «Άρη», ορκίζονταν , ως «πολεμιστές του Έθνους και του λαού».
Τα "κομούνια" έδιναν όρκο να αγωνιστούν, «για την πλήρη απελευθέρωση του «Έθνους»,  για την, «ακεραιότητα και ανεξαρτησία της πατρίδας», για την «αποκατάσταση και εξασφάλιση των ελευθεριών και των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Λαού»» , «ν’ αγωνιστούν όλοι μαζί για να ζούνε καλά όλοι οι Έλληνες».

Για την ακεραιότητα της (Νότιας) πατρίδας, γιατί τη Μακεδονία οι «πατριώτες κομμουνιστές» την είχαν δώσει στον Τίτο. 

Σπύρος Χατζάρας

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχικά θα ήθελα να τονιστεί ότι η αριστερά δεν εμφορείται από την ιδεολογία ως αφετηρία των ενεργειών της. Η αριστερά έχει ως αφετηρία την ψυχική νόσο και όλα τα άλλα είναι εργαλεία ικανοποίησης αυτής της νοσηρότητος. Το γιατί μπορούμε να το διαπιστώσουμε αν εξετάσουμε προσεκτικά το ποίοι είναι οι κύριοι συντελεστές του ευρωπαϊκού αυτού προβλήματος, διότι μόνο ως πρόβλημα το εκλαμβάνω. Οι απαρχές της αριστεράς είναι :
1. Μεταφυσική με ξεκάθαρη θρησκευτική ρίζα και δη εωσφορική....δεν θα το αναλύσω περισσότερο, οι διαχειριστές γνωρίζουν το θέμα πολύ καλά

2. Σωματική και αναφέρομαι στον σωματικό τραυματισμό που έχουν υποστεί σε παιδική ηλικία και για θρησκευτικούς λόγους οι πατέρες της Αριστεράς αλλά και της ΕΕ.
Να σημειωθεί ότι το σημείο τραυματισμού είναι πλήρες αισθητικών σωματίων και γίνεται ενώ ο αναπτυσσόμενος εγκέφαλος υπεραντιδρά και δρομολογεί την ανάπτυξή του ενστικτωδώς και στοχευμένα στον κατώτερο εγκέφαλο, δηλαδή υποθάλαμο και υπόφυση....
'Δωριέας'

Ανώνυμος είπε...

Γιατί Χατζάρα μόνον οι αριστεροί, δηλαδή οι άλλες πολιτικές δυνάμεις του τόπου που συχνάζουν στις Στοές, είναι τίμιες και ηθικές;

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιο Δευ Φεβ 05, 02:19:00 μ.μ.είναι μεταφορά από το ιστολόγιο Θεόδοτος , το οποίο εκ παραδρομής δεν ανέφερα, το αναγράφω τώρα

http://theodotus.blogspot.com/2015/06/blog-post_28.html

'Δωριέας'