25/2/18

Η Χρυσή Αυγή αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή της σε επεισόδια στην περιοχή του Πειραιώς,

Δήλωση του Γενικού Γραμματέα τουΛαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

«Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή της σε επεισόδια στην περιοχή του Πειραιώς, επεισόδια τα οποία καταδικάζει απερίφραστα.
Οι επαγγελματίες συκοφάντες δεν είναι τυχαίο ότι προέβησαν σ’ αυτή την εκστρατεία λάσπης εναντίον μας μία ημέρα μετά την μεγάλη δημοσκόπηση, η οποία αναδεικνύει πανηγυρικά τρίτο κόμμα την Χρυσή Αυγή. Ο δόλος τους είναι δεδομένος, γιατί προέβησαν στις ψευδολογίες τους χωρίς καν να λάβουν τον κόπο να ερωτήσουν την Χρυσή Αυγή για το συμβάν.
Η αστυνομία να κάνει το καθήκον της και να συλλάβει τους προβοκάτορες και όσους ευθύνονται για περιστατικά πολιτικής βίας, της οποίας συστηματικά είναι θύμα η Χρυσή Αυγή με την ανοχή του κράτους του Σύριζα.
Ως γνωστόν μέχρι σήμερα για τις επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον γραφείων και στελεχών της Χρυσής Αυγής δεν έχει συλληφθεί ποτέ κανείς».

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

1 σχόλιο:

eksothen είπε...

Το ερευνητικο κριτηριο της Ρωμαικης Γερουσιας, προς καθε παρανομηβφραση κσι παραβατικοτητα, εκφραζοταν στην περιφημη ρηση του Ρωμαιου πολιτικου και διοικητη επαρχιας, M.T. Cicero, "QUI BONO, προφανως ακομα κρατει επικαιρη αυτη η τακτικη !
https://definitions.uslegal.com/q/qui-bono/

Ποιο θα ηταν το οφελος για την Χρυση Αυγη, μια εμπλοκη της (αμεσα 'η εμμεσα) σε βιοπραγιες;;;

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...