4/2/18

Σοβιετικά Κόλπα του ΣΥΡΙΖΑ

Οι μπολσεβίκοι εξαφάνιζαν από τις φωτογραφίες τους ενοχλητικούς.
Οι μπολσεβίκοι της Ελασίτες του ΠΡΟ-ΠΟ αποφάσισαν και διέταξαν την εξαφάνιση 1000000 εκατομμυρίου και μετά μέτρησαν 140.000.

ΥΓ. Δεν ξερω εάν υπάρχει  τρόπος να θεμελιωθεί ποινική ευθύνη για παραπληροφόρηση και παραπλάνηση από τους Ελασίτες του ΠΡΟ-ΠΟ. 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΗ Κοτζια




https://twitter.com/NikosKotzias/status/960163974183571456


Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής.


(Εννοει οτι το συλλαλητηριο ηταν της Νδ απετυχε και οτι οι ελληνες δεν ειναι εναντιον της παραχωρησης του ονοματος αλλα η διαπλοκη εβγαλε ψευτικα γκαλοπ)





Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη.




(δηλαδη η... νδ εκανε τη συγκεντρωση κομματικη και απετυχε

γυμνοι οσοι δεν ακουσαν τον λογο ...του οικονομικου πατριαρχη Βοθρολυμαιου,να ναι αυτου που ευλογει τα οπλα τα ιερα των αλλοθρησκων μεχμετζικ στο αφριν και κατηντησε την ορθοδοξια μασονικη λεσχη και προτεσταντικη αιρεση της παγκοσμιοποιησης,του πατριαρχη διχως ποιμνιο και ξεπουλημενου στο διεθνες κεφαλαιο και τις πολιτικες του)




Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω,λοιπόν,με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας


(εννοει οτι τα υπολοιπα εκατομμυρια που δεν συμμετειχαν..τον στηριζουν και ησυχος συνεχιζει απτοητος για το καλο της πατριδας,μαλλον του βοθρολυμαιου εννοει)

Ανώνυμος είπε...

Έβγαλαν ανακοίωση στις 12 ώστε να είναι καλυμμένοι. Να πουν οτι εμείς μιλήσαμε για τις 12. Ο κόσμος έφτανε μέχρι το πολεμικό μουσείο.

Ανώνυμος είπε...

ενταξει ρε Σπυρο υπερβολικος εισαι,προπατζιδικο ειναι με πιθανοτητες παιζει την πατησε τι να κανουμε τωρα?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και μια σοβαρή αντίφαση της δικαιοσύνης.
Πώς απαγορεύει τις συγκεντρώσεις της ΧΑ με την δικαιολογία της πρόκλησης μισούς και δεν έκανε το ίδιο με τους άναρχες μπαχαλάκηδες στα προπύλαια ?
Δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν είναι δικαιοσύνη...

Ανώνυμος είπε...

οι αλητες διοργανωτες ειχανε ετοιμα δικα τους συνθηματα , τα βαζανε συνεχεια και δεν αφηναν τον κοσμο να εκφραστει να πει τα δικα του συνθηματα.
π.χ. φωναζαν καποιοι εκει στη εξεδρα συνεχεια αναμεσα στα τραγουδια και τις ομιλιες "η μακεδονια ειναι ελληνικη" συνεχεια για να μην συνεχισει ο κοσμος"αλητες προδοτες πολιτικοι. κυριως για να μην ακουγονται τα συνθηματα της χρυσαγης η οποια εξουδετερωθηκε ετσι.
βεβαια μετα 2-3χιλιαδες χρυσαυγιτες και αλλοι εθνικιστες επιτεθηκαν διεσπασαν τον αστυνομικο κλοιο και επιτεθηκαν στους 1.000 παρακρατικους αναρχοκομουνιστες φονιαδες προδοτες οι οποιοι την κοπανησαν τρεχοντας και τους πηγαν γαμιωντας ως το πολυτεχνειο
μπραβο στους ακροδεξιους!

Ανώνυμος είπε...

O λαός μίλησε! Καλή λευτεριά !