22/1/18

Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και η νέα πολιτική πραγματικότητα

Η εντυπωσιακή λαϊκή παρουσία, στο «ορφανό» συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, και η εχθρική αντίδραση όλων των ρουφιανοκάναλων και των πρακτόρων των αφεντικών, κατέδειξαν το βαθύ ρήγμα στην ελληνική κοινωνία, ανάμεσα στο πραγματικό λαό, και τους αργυρώνητους Εφιάλτες.
Το ρήγμα είναι «τεκτονικό».
Από τη μια ΕΜΕΙΣ και από την άλλη, οι «Προοδευτικοί», οι «Φιλελέ», οι «Αριστεροί», οι «Κεντροαριστεροί», και οι «Σοβάιβορ».
Η «Χρυσή Ευκαιρία» των διεθνιστών με πρωθυπουργό τον Οβριόπουλο να επιβάλουν τις αποφάσεις της ΣΝΟΦ, 69 χρόνια μετά την ήττα τους στο Βίτσι και τον Γράμμο, δεν υπήρξες ποτέ.
Οι Έλληνες αγρυπνούν. Η Κόκκινη πανούκλα δεν θα περάσει.
Αντηχεί ο Γράμμος στα τραγούδια. Ξημερώνει Λευτεριά.

ΥΓ. Στο Συλλαλητήριο των Αθηνών πρέπει να προβληθεί το αίτημα για εκλογές. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να διαπραγματεύεται για κανένα εθνικό θέμα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι αριστεριστες αναρχοκομουνιστες δεν εχουν ελληνικη εθνικη συνηδειση αλλα ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη και γιαυτο πανε παντα με ολους τους εχθρους της ελλαδας υπονομευοντας το εθνικο συμφερον,και ειναι μερικα εκατομμυρια πλεον μεσα στην ελλαδα….
ειναι οι θανασιμοι εχθροι της πατριδας μας και του λαου μας.
μετα οι τουρκοι και λοιποι….
αυτο πρεπει να το βαλουν καλα μεστο μυαλο τους ολοι οι ελληνες πατριωτες για τον υπαριθμον ενα εσωτερικο θανασιμο εχθρο….

Ανώνυμος είπε...

Και νομίζεις Χατζάρα ότι ένα συλλαλητήριο μπορεί να σταματήσει έναν προδότη; Εδώ δεν τον σταμάτησε ένα επίσημο δημοψήφισμα που προκήρυξε ο ίδιος!

Ανώνυμος είπε...

Εγω θελω να κανω μια μονο ερωτησουλα:
Μεσα σ' αυτην την μεγαλειωδη συγκεντρωση/διαδηλωση των Ελληνων για την Μακεδονια μας συμμετειχαν αυτα τα φιδια που τρεφουμε στον κορφο μας εδω και αιωνες τωρα, οι "ελληνες" εβραιοι του ΚΙΣ, της ΙΚΘ, των Ιωαννινων, της Λαρισας, της Ροδου; να βροντοφωναξουν μαζι με τους Ελληνες οτι η Μακεδονια ειναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ;

'Η ειχαν λουφαξει και τωρα περιμενουν το γνωστο γι αυτους και αποφασισμενο απο καιρο πουλημα της Ιστοριας μας, με την αναμενομενη ανακοινωση του ιουδαιου Νιμιτζ, για να παρουν τα πανω τους διεκδικωντας την Θεσσαλονικη παλι οπως παλια, σαν Νεα Ιερουσαλημ;

Αν γνωριζει κατι κανεις ας μας απαντησει.



Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Πέτρος είπε...

Πακη,τί σου είπαν στην Στοά? Θα τσακίσουν κι άλλο στην φορολογία τους Έλληνες για να τούς τιμωρήσουν για την μεγαλειώδη και άνευ "καπέλου" συγκέντρωση στην Θεσσαλονικη?

Ανώνυμος είπε...

Ο γασμουλος μίλαγε επί 45 λεπτα!!!
Πηξανε οι καρντασιδες.
Ούτε προεκλογική συγκεντρωση του κλατρατζαφερη να ήταν.
Άντε να δούμε ποιοι θα είναι οι ομιλητές στην Αθήνα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά νέα πολιτική πραγματικότητα κ. Σπύρο; Δεν άλλαξε και τίποτα επειδή έγινε ένα συλλαλητήριο... Το πολύ-πολύ ο Αλέξης να γίνει Κούλης...

Ανώνυμος είπε...

Οι γενιτσαροι μαρξιστες μπολσεβικοι, όπως σωστά σχολιάζει ο πρώτος είναι ο υπ αριθμ 1 εχθρός.

Ανώνυμος είπε...

Mε κομμουνσιτικά τραγούδια ...εθνικό Χριστιανικό συλλαλητήριο γίνεται;
Δεν γίνεται!
Οι λιμπαρλήτες τροτσκιστές κομμουνιστές διαβάσατε τι γράφουν;
και μόνο που αυτοί υποστηρίζουν το συλλαλητήριο δεν πάει το μυαλό σας σε τίποτα και σε κανέναν;

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ οι μασονοι και οι νεοταξιτες κομπλεξικοι υπανθρωποι καπηλευονται τα συλλαλητηρια που γινονται αυθορμητα

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...