27/1/18

Ενθουσιώδης συνάντηση του μπασταρδουπάλληλου με το Αφεντικό στο Νταβός

Ο πρωθυπουργός της Ψευτομακεδονίας, (Ρεπούμπλικα Ματσεντόνιγια Ντεμέκ), Αγκίμ Ζαεβίκ,ι συναντήθηκε στο Νταβός με το αφεντικό του που τον έκανε πρωθυπουργό, τον 87χρονο «φιλάνθρωπο», επενδυτή και χρηματοδότη Τζορτζ Σόρος, και τον (ελέω του εβραίου θεού διάδοχο του), τον αντιπρόεδρο του Ιδρύματος της Ανοικτής Κοινωνίας Αλέξη Σόρος.
Σε ανακοίνωση της Κυβέρνησης της Ματσεντόνιγια Ντεμέκ τονίστηκε πως η Δημοκρατίας της Ψευτομακεδονίας μοιράζεται και προωθεί τις αξίες της δημοκρατίας, την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το Κράτος Δικαίου και την Ανοικτή Κοινωνία, καθώς και τις αξίες για τις οποίες υποστηρίζει.
«Η ιδέα της Ανοικτής Κοινωνίας (Open Society) είναι ο ένας από τους πυλώνες επί τον οποίων οικοδομείται το νέο πρόσωπο της Δημοκρατίας της Ψευτομακεδονίας, μαζί με τις δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις για ένταξη στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και με τα οικονομικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση», τονίσθηκε στην ανακόινωση , ότι είπε,  ο υπάλληλος στο αφεντικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...