23/1/18

Για μια Πατριωτική Αλλαγή

του Σπύρου Χατζάρα

Είπαμε: Το πολιτικό σκηνικό μετά την παρέμβαση του λαού άλλαξε.
Το ίδιο το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν το μήνυμα. Και για τον Αμερικανό Ανθύπατο, και για τους υπαλλήλους του, στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, και για τους ρουφιάνους διαμορφωτές της Κοινής Γνώμης.

Το μήνυμα , έλεγε ότι υπάρχει «αδέσποτη κοινωνική δυναμική», «υπάρχει πολιτικό ηλεκτρικό φορτίο υψηλής τάσης». Οπότε ξαφνικά, οι μεταρρυθμιστές οι εκσυγχρονιστές, οι ευρωπαϊστές, θυμήθηκαν τον «πατριωτισμό». Διότι όλοι «πατριώτες είμαστε». Νεο-πατριωτισμός , ευρω-πατριωτισμός, Συριζο -πατριωτισμός, και δεν συμμαζεύεται. Μέχρι και ο άπατρις ανθέλληνας και αβάπτιστος Άλεξ Οβριόπουλος μας μίλησε για το Εθνικό Συμφέρον, (των δικών του).

Έκαστος τόπος ξέρετε έχει την πληγή του. Η Αγγλία την ομίχλη, η Αίγυπτος τις οφιαλμίες, η Βλαχία τις ακρίδες, η Ελβετία τους περιηγητές και η πτωχή Ελλάς τον Πατριωτισμόν.

Συνιστώ στους έχοντας την πρωτοβουλία της νέας «πατριωτικής Κίνησης», υπό τον Στρατηγό, να μελετήσουν το Δοκίμιο περί Πατριωτισμού των Φιλογενών , διότι η Πατρίδα, τις αγενείς ψυχές τις αποστρέφεται.

Το συλλαλητήριο , συγκίνησε ορισμένους «δεξιούς», αλλά όπως έχω τονίσει από το 2009, το «πατριωτικό» είναι «Παλλαϊκό» και Μετωπικό. Το πατριωτικό είναι υπερσύνολο. Το «δεξιό» υποσύνολο. Το αρχικό πλαίσιο των ενδιαφερόμενων είναι ένα «αμιγώς πατριωτικό Κόμμα», δεξιότερα της σημερινής ΝΔ.
Ο στόχος αυτών των «πατριωτών» είναι να περιθωριοποιηθεί η Χρυσή Αυγή και να προσελκυστούν οι πελάτες του «Τζώνυ Γουώκερ», και στοχεύουν σε ένα 10%. Αυτό ούτε πατριωτικό είναι ούτε εθνικά συμφέρον.

Ο στόχος μας πρέπει να είναι ευρύς και πλειοψηφικός. Πατριωτική Κυβέρνηση για Πατριωτική Αλλαγή και όχι ένα υποστήριγμα του Κούλη. Θα επανέλθω μετά τις 4 Φεβρουαρίου.

Ελπίζω στο Συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος να μπει το θέμα των εκλογών. Το ψήφισμα πρέπει να τονίζει ότι η κυβέρνηση των αριστερών σαλτιμπάγκων δεν έχει καμιά λαϊκή εντολή να διαπραγματεύεται για την Μακεδονία. Η κυβέρνηση αυτή, είναι κυβέρνηση απατεώνων, και μειοψηφική. Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους πουλώντας ελπίδα σε 100 δόσεις.
Εξαπάτησε τους ψηφοφόρους με το δημοψήφισμα για την ακύρωση του μνημονίου.
Χρειάζεται να εκλεγεί μια ένα κυβέρνηση με πρόσφατη λαϊκή εντολή για να ακούσει τι έχει να προτείνει ο Αγκίμ Αυγερινός, από τα Σκόπια, να ακούσει τη Φωνή του Λαού και να απαντήσει αναλόγως.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ντε; Πάλι ένα κομματάκι στην πίτα; Πάλι μαγαζάκι; Πάλι δεξιούληδες; Πανεθνικό κίνημα υπέρ πάντων.

ΠΑΟΚ Σεπόλια.

Πέτρος είπε...

Όπως πολύ σωστά γράφετε, κ.Σπυρο,πρέπει να τεθεί ζήτημα ΟΡΙΣΜΟΥ του αληθινού Πατριωτισμού!! Διότι όλοι δηλώνουν "πατριώτες"!! Και εκείνοι που είναι λάτρεις της " ευρωπης"(τους) και του ευρώ ΔΕΝ μπορούν να δηλώνουν πατριώτες!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
σπυρο δες οι αναρχοκομουνιστες φονιαδες καλουν σε ενοπλες επιθεσεις εναντιον του ελληνικου λαου για το συλλαλητηριο στην αθηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ενοπλη περιφρουρηση καταληψεων και ενοπλες αντιφασιστικες περιπολιες το ονομαζουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
να οπλιστουμε αμεσα και εμεις οι ελληνες και να καλεσουμε τον ελληνικο στρατο να επεμβη αμεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
δεν θα περασει ο κομουνισμος και ο πολιτισμικος μαρξισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν εβαλα διευθυνση

http://www.stoxos.gr/2018/01/blog-post_9358.html

Ανώνυμος είπε...

Πατριωτισμός πέρα από κόμματα.
Πρώτη φορά άκουσα Φραγκουλη-θα ειναι έτσι που τα λες.Πατριωτισμος υποσυνολου.
Αλλά γενικά το Καψαλι ταυτίζεται με το κείμενο σου κ Σπυρο

Ανώνυμος είπε...

Τι πατριώτης είναι ο στρατηγός κ. Χατζάρα, αφού ήταν υπουργός σε μνημονιακή κυβέρνηση; Και από πότε οι πατριώτες συχνάζουν σε συνεστιάσεις του ROTARY;

Και ποιός τον έβαλε ομιλητή στο συλλαλητήριο και άφησε εκτός τον ηγούμενο της Εσφιγμένου που ήθελε να μιλήσει; Ποιοί είναι τελικά αυτοί που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια;

avdargor είπε...

ο ελληνικος στροτος ελεγχετααι από τους κομουνιστεσ,στοκε......

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΠατζιδικο show με πρωταγωνιστη τον Φραγκο Φραγκουλη γιατι οι παλιοι "ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ" (Σαμαρας. Καρατζαφυρερ κλπ) μας τελειωσαν και θεος σχωρεστους. Α και να μην ξεχασω, ο νεοδεξιος ΓΑΡΟΥΦΑΗΛ εξεφρασε τον αποτροπιασμον του δια την βεβηλωσιν του μνημειου του ολοκαυτωματος μπας και τυχει ελεους απο τους Οβριους και τσιμησεικανενα κοκαλακι απο την πιτα......ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!

Πέτρος είπε...

Πολύ σωστά ο προηγούμενος φίλος έθεσε το ερώτημα ποιός έβαλε τον Φράγκο ως ομιλητή και ποιοί οργανώνουν τελικά τα συλλαλητήρια!! Η...Ε.Μ.Σ.τ.Ε. μήπως "έβαλε το δάχτυλό της" στην διοργάνωση του συλλαλητηριου και τον καθορισμό των ομιλητών?

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με δημοσκόπηση, το 65% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν αποδέχεται τη σύνθετη ονομασία! Αυτά να τα βλέπεις εσύ Χατζάρα, που κομμούνια τους ανεβάζεις και ΕΑΜοβούλγαρους τους κατεβάζεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά έτσι χρεώνεις όλη την ΕΑΜική αντίσταση στο ΚΚΕ, ενώ ο μεγαλύτερος όγκος του ΕΑΜ αποτελείτο από Βενιζελικούς.

Ανώνυμος είπε...

Για τον προηγούμενο που ρώτησε "Ποιοί είναι τελικά αυτοί που διοργανώνουν τα συλλαλητήρια;"


Μακεδονικό: Ποιοι είναι πίσω από το συλλαλητήριο της Κυριακής;

http://www.protagon.gr/epikairotita/facebook-ki-athlitika-radiofwna-apofainontai-gia-to-makedoniko-44341551178

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...