30/1/18

Νέο - Εφιάλτης ο Άλεξ Οβριόπουλος

Το προδοτικό τόξο ετοιμάζεται για τη νέα Μεγάλη Προδοσία

-Δώστε την Κόκκινη Χούντα στο Λαό! 
-Φόλα στους Σκύλους του ΣΥ-ΡΙ-ΖΑ! 
-Οι Προδότες στο Γουδί

3 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

συριζανελ...ΜΕ ΚΑΜΕΝΕΦ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΞΕΙ ....Σαλουτε αφεντικο..

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΓΟΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ "ΕΛΛΑΔΙΚΑ" ΜΜΕ

https://www.pentapostagma.gr/2018/01/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B7-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B8%CE%BB.html


https://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2018/01/instanbul_.jpg


Επιστολή προσωπικής στήριξης Βαρθολομαίου στον Ερντογάν για την στρατιωτικη επέμβαση barış harekatı στη Συρία,θυμίζει τον Μούσκο στον ΟΗΕ ΤΟ 1974





Σε επιστολή του προς τον Τούρκο πρόεδρο, σημεία της οποίας δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο μέγας διδάσκαλος Βαρθολομαίος αναφέρει ότι η εκκλησία προσεύχεται στο Θεό για να νικήσει η Τουρκία στην εισβολή barış harekatı στη Συρία.


Την ίδια ώρα, τονίζεται ότι «επιθυμία της κοινότητάς μας είναι το έθνος μας να αναπτυχθεί τάχιστα σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, με το τέλος αυτής της αρρώστιας που είναι ο τρόμος, ο οποίος έχει επηρεάσει όλους τους πολίτες μας αλλά κυρίως τους Κούρδους πολίτες που ζουν στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας».

Γίνεται λόγος, για «αποφασιστική στάση του Ερντογάν» και τονίζεται ότι το Πατριαρχείο προσεύχεται για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.


«Ως παράδοση της εκκλησίας μας, προσευχόμαστε πάντα για το κράτος μας, την υγεία των ηγετών μας και την ευτυχία και καλοδαιμονία του λαού μας. Δεν έχουμε ξεχάσει τους εκατοντάδες που έχουν εκτοπισθεί εξαιτίας των συγκρούσεων στη νότια γειτονιά μας, και ειδικά στη Συρία»

λέει ο Οικουμενιστής Τούρκος Πατριάρχης προσθέτοντας ότι η εκκλησία προσεύχεται στο Θεό για να αποκατασταθεί η ειρήνη στη Συρία.

η επιστολή του οποίου καταλήγει με δήλωση εξωραισμού στο Ισλάμ:

«Η αποφασιστική στάση του Προέδρου Ερντογάν που απαγορεύει αυστηρά το συσχετισμό μίας θρησκείας με την τρομοκρατία, αντικατοπτρίζεται στην παγκόσμια κοινή γνώμη (...) Προσευχόμαστε ότι εσείς και οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις θα καταφέρουν επιτυχία και η 'Επιχείρηση Κλάδος Ελαίας' θα φέρει ειρήνη στην περιοχή όπως το όνομά της υπόσχεται»


TO BATIKANO KAI CIA ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ?

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκε θεραπεία για το φασισμό.

Subjects who received the psilocybin treatment showed a significant decrease in authoritarian attitudes after treatment, and that reduction was sustained over time.

https://www.alternet.org/drugs/magic-mushrooms-fight-authoritarianism-psilocybin-psychedelics

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...