25/1/18

Ο Εβραίος είπε την αλήθεια για την εκ των Ανωθεν εκτέλεση του Όλιβερ

Ο αμερικανικός παράγων και η δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβις

Ο Σέρβος υπουργός Εσωτερικών, Νεμπόισα Στεφάνοβιτς δήλωσε ότι ελπίζει πως η προκλητική άποψη του Εβραιο-Αμερικανού καθηγητή Εντουαρντ Τζόζεφ, που έχει χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα στα Βαλκάνια για τη διαχείριση κρίσεων και έχει υπηρετήσει ως υπαρχηγός της αποστολής του ΟΑΣΕ στο Κόσσοβο , ότι «η δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβιτς είναι ίσως κάτι που χρειάζεται το Κόσσοβο», δεν εκφράζει την επίσημη πολιτική των ΗΠΑ.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία», (Republika) της Σερβίας, έγραψε ότι κατέχει πληροφορίες ότι οι τρομοκράτες που δολοφόνησαν τον Ολιβερ Ιβάνοβιτς, «εκπαιδεύτηκαν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το έργο τους, στην αμερικανική στρατιωτική βάση «Bondsteel» στο νότιο τμήμα του Κοσσυφοπεδίου , κοντά στο Ουρόσεβατς, και εκεί κρύφθηκαν αμέσως μετά τη δολοφονία».
Η εφημερίδα γράφει ότι σε αυτή τη βάση οι Αμερικανοί εκπαίδευσαν όλους τους τρομοκράτες από το Κόσοβο και τη Βοσνία οι οποίοι στη συνέχεια στάλθηκαν στη Συρία για να ενταχθούν στο Ισλαμικό κράτος.
Οι Αλβανοί που έκαναν την καταδρομική επιχείρηση στο Κουμάνοβο το 2015 ,
σε επιστολή τους προς τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει ότι προετοιμάστηκαν στη βάση «Μπόντστιλ» και ότι οι Αμερικανοί διπλωμάτες στα Σκόπια γνώριζαν και ενέκριναν την επιχείρηση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν την βάση «Μπόντστιλ» για τη διακίνηση στην Ευρώπη της ηρωίνης από το Αφγανιστάν, που μεταφέρεται με αεροπλάνα και στη συνέχεια διοχετεύεται στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες».
Η βάση «Μπόντστιλ» που ονομάζεται και «μικρό Γκουαντάναμο», έχει αναπτυχθεί σε γη που ανήκει σε Σέρβους οι οποίοι έχουν εκδιωχτεί από τον τόπο τους και οι αμερικανοί ουδέποτε τους αποζημίωσαν για την καταπάτηση των περιουσιών τους.
Η Πολιτική Επιτροπή της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) άρχισε χθες τη συζήτηση για την κατάσταση ασφαλείας στο Κοσσυφοπέδιο, για το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, του κράτους δικαίου, καθώς και την υιοθέτηση των προτύπων του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Σερβίας στον Μαρία Ομπράντοβιτς ότι είναι σαφές πως η Πρίστινα μετά την δολοφονία του Όλιβερ Ιβάνοβιτς, ότι δεν εχει καμία σχέση με τα πρότυπα του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Κοσσυφοπέδιο, και τοι το Κόσσοβο μετά και την προσπάθεια ακύρωσης του Ειδικού Δικαστηρίου για τα εγκλήματα του «Ουτσεκά», δεν έχει καμία απολύτως υποστήριξη για να υποβάλει αίτηση για ένταξη στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

1 σχόλιο:

wiz είπε...

Αυτη ειναι η Βαση Bondsteel Στο κοσσοβο

http://www.yannis.me.uk/PHOTOS/U/USA/BASES/US_Kososvo_BaseX700.jpg

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...