15/1/18

Χαφιέδικες ιστρορίες

Μέλη της Σερβικής Τιμής σε αναμνηστική φωτογραφία στις 9 Ιανουαρίου, στη Γιορτή της Σερβικής Δημοκρατίας

ΜΠΑΝΙΑ ΛΟΥΚΑ. Ένα παραμύθι «με όλα τα καλά υλικά», που περιλαμβάνει και το σερβο-ρωσικό Κέντρο της Νίς, και την ρωσική στρατιωτική αντικατασκοπία (GRU) απασχολεί από το Σάββατο την πολιτική σκηνή της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης και όχι μόνο.
Το «αποκαλυπτικό» σενάριο έλεγε ότι, «ο Ντόντικ με την υποστήριξη της Μόσχας σχηματίζει παραστρατιωτικές μονάδες» και ανέφερε ως «πολιτοφυλακή» την οργάνωση «Σερβική Τιμή», που λέγεται, οτι« έχει εκπαιδευτεί στο χρηματοδοτούμενο από τη Ρωσία Κέντρο στη Νις»,και ότι οι παραστρατιωτικοί , «θα χρησιμοποιηθούν εάν χρειασθεί εναντίον των αντιπάλων του Ντόντικ».
Το ρεπορτάζ ανέφερε και τον πρώην Σέρβο αλεξιπτωτιστή Μπόγιαν Στοϊκοβιτς, «που έχει εκπαιδευτεί στη Μόσχα» και «έχει λάβει μετάλλιο από τους Ρώσους». Το «ρεπορτάζ» διαψεύστηκα αμέσως τόσο από τους Ρώσους όσο και από τον Ντόντικ. Η Πρεσβεία της Ρωσίας στη Βοσνία ανεφερε: «δεν θεωρούμε οτι αξίζει τον κόπο να σχολιάσουμε αυτές τις βλακείες και τα γελοία κατασκευάσματα που υιοθετηθήκαν από ορισμένα μέσα ενημέρωσης».
Ο επικεφαλής του συλλόγου «Σερβική Τιμή», Ίγκορ Μπίμπλια δήλωσε ότι ο Σύλλογος δεν ασχολείται με την πολιτική , αλλά είναι μια πατριωτική οργάνωση, που κανείς δεν τον χρηματοδοτεί, και που ασχολείται μα το να βοηθήσει τον συνάνθρωπο όσο είναι δυνατό.
Ο Υπουργός Ασφαλείας της Βοσνία, Ντράγκαν Μέκτιτς, ο αποκληθείς και πανηλίθιος από τον Ντόντικ, δήλωσε ότι οι υπηρεσίες του είναι ενήμερες για τις δραστηριότητες του ομίλου «Σερβική Τιμή», που έχουν «ληφθεί σοβαρά υπόψη».

Πηγή του σεναρίου ήταν κατασκευασμένο έγγραφο του ΝΑΤΟ που διέδιδε πληροφορίες για «άρτια εκπαιδευμένες σερβικές πολιτοφυλακές από την Ρωσία στις οποίες έχουν ενταχθεί και ρωσικές δυνάμεις».

Η πλάκα είναι ότι στο «χορό» μπήκαν και οι πράκτορες των Αμερικανών που κινούνται στον πατριωτικό χώρο, για λογαριασμό της Σία. Έχω υπόψη μου συγκεκριμένο χαφιεδισμό δημοσίευμα με τίτλο :«Βόμβα» από ΝΑΤΟ: «Θα τινάξουν στον αέρα Κόσοβο-Βοσνία. Oι Ρώσοι έστειλαν άρτια εκπαιδευμένες σερβοβοσνιακές πολιτοφυλακές», στο οποίο γράφουν ότι,
« τις πληροφορίες επιβεβαίωσαν» ο πράκτορας του Ιζετμπέκοβιτς , υπουργός ασφαλείας της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Μέκτιτς, (ο πανηλίθιος) και τα (επιδοτούμενα), βοσνιακά πρακτορεία ειδήσεων.

Οι ρουφιάνοι της Σια γράφουν επίσης οτι «οι Σερβοβόσνιοι του Μ.Ντόντικ ετοιμάζονται για δεύτερο γύρο του πολέμου του 1995». 

ΥΓ. Ρουφιάνοι όλων των λαών ενωθείτε!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι ρουφιάνοι Χατζάρα είναι ήδη ενωμένοι και λειτουργούν σαν μια γροθιά. Εμείς να δω πότε θα ενωθούμε... Κι εσύ δεν κάνεις καμμιά προσπάθεια, ο ένας σου μυρίζει, ο άλλος σου βρωμάει...