26/1/18

Νον Πασαράν.

Μίστερ Τσιπρά, εμετρήθης, εζυγίσθης, ευρέθης ελλιπής και απερρίφθης.
Δεν είσαι Έλλην, δεν εκπροσωπείς του Έλληνες και δεν μπορείς να κάνεις παζάρια με το Εθνικό Συμφέρον.
Εσύ, οι φίλοι και το κόμμα σου, είσαστε από την άλλη πλευρά. Όχι τη δική μας. Είσαστε οι κληρονόμοι και συνεχιστές εκείνων που ήθελαν να "απελευθερώσουν τον μακεδονικό λαό από την ελληνική αστική τάξη".
Ο Εφιάλτης γραμματέας του κόμματος σου διαδίδει ότι υπάρχουν Μακεδόνες που δεν είναι Έλληνες. Γιατί έτσι έλεγαν η Τρίτη Διεθνής το ΑΝΣΝΟΜ και η ΣΝΟΦ.

Μίστερ Τσιπρά,  εσύ, οι φίλοι και το κόμμα σου πολεμήσατε μαζί με τη ΣΝΟΦ εναντίον των Ελλήνων και κάνατε το παιδομάζωμα για να βρείτε τους νεογενίτσαρους του Τίτο.
Νικηθήκατε στο Γράμμο και το Βίτσι. Η ιστορία δεν αλλάζει.
Η Κόκκινη Φυλή δεν πέρασε τότε και δεν θα περάσετε και τώρα.
Νον πασαράν ρε!

5 σχόλια:

soulis είπε...

Ποσο σημαντικο θα ηταν να ακουγονταν αυτα απο καποιον απο τους ομιλητες στα συλλαλλητηρια ειτε της Θεσσαλονικης που εγινε ειτε σε αυτο που θα γινει στην Αθηνα.
Η πλειοψηφια των ανθρωπων κατω των 50 τα αγνοει εντελως λογω του πλγρους ελεγχου που εχει η Αριστερα στα σχολεια και τα μμε μεταπολιτευτικα.
Αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες οτι αυτο θα συμβει.

Αλλο θεμα σχετικο ομως.
Αυτος ο πρεσβης των ΗΠΑ αλωνιζει.
Διαβασα τωρα οτι συναντηθηκε με τον Κουλη και προφανως του εδωσε οδηγιες τι να κανει.Θα κανει το ιδιο μαλλον και με την Φωφη.
Στο ιντερνετ υπαρχςι η πασιγνωστη φωτογραφια που τον δειχνει να μοιραζει κουλουρακια (η σαντουιτς) μαζι με την Νουλαντ στους ναζι (οπως τους αποκαλουσαν και τα ντοπια παπαγαλακια) του Κιεβου.
Εγω μερικες φορες βαζω αυτη την φωτογραφια στο Ολυμπια του χοντρου για να τους τρολλαρω οταν κανουν ανρτησεις οπου γλειφουν αυτο το καθαρμα.
Σκεφτομαι καμμια φορα σε ποσο δυσκολη θεση θα εφερνε το συνταγματικο τοξο μια επερωτηση στην Βουλη απο την ΧΑ γι'αυτο το θεμα.
Θα τους εκανε πλακα.
Κυριοι ναζιστοφαγοι του ΚΚΕ π.χ γιατι δεν καταγγελετε τον φιλοναζι πρεσβη ;
Και στο συλλαλλητηριο θα μπορουσε καποιος να επισημανει τον βρωμικο ρολο του

Ανώνυμος είπε...

Νον Συριζαν ρε

Πέτρος είπε...

Καλησπέρα σας,κ.Σπυρο!Ένας αποτελεσματικός τρόπος αντίστασης του ελληνικού λαού είναι(και νομίζω ότι το έχετε πει στο παρελθόν) να μην πληρώσει τους φόρους και ΚΥΡΙΩΣ τον ΕΝΦΙΑ για το 2018!! Ώστε ο Τσίπρας να βρεθεί σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και να αναγκασθει να κάνει εκλογές!! Πάνε και πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ σαν τα πρόβατα!! Να μην πληρώσουμε ΚΑΝΕΝΑ φόρο για το 2018!!

Ανώνυμος είπε...

Σούλη, με αυτά που γράφεις, αναρωτιέμαι αν γνωρίζεις ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ είναι 2 διαφορετικά κόμματα και με εντελώς διαφορετικές ιδεολογίες...

Ανώνυμος είπε...

Δεξιά: Ἰσλαμόφιλη τηλεπαρουσιάστρια Τ. Στεφανίδου, τηλεοπτικῶν ἐκπομπῶν προπαγάνδας στὴν Ἑλλάδα.
Ἀριστερά: SAA lieutenant Reem Samir Hassan (Syrian Army) killed 25/08/2015 in al-Ghab Plain.

Οι φωτογραφιες εδω: https://filonoi.gr/2018/01/26/dyo-gynaikes-dyo-kosmoi/


Ἡ λοχαγὸς Reem προτίμησε νὰ μὴν ἔλθῃ γκαστρωμένη μὲ iPhone καὶ βαμμένα νύχια, μέσα σὲ βάρκα στὴν Λέσβο, ἀλλὰ παρέμεινε νὰ πολεμήσῃ ἐναντίον τῆς ἑβραιοαμερικανικῆς εἰσβολῆς τοῦ Ἰσλαμικοῦ κράτους στὴν πατρίδα της.

Ὅπως γίνονται ὅλες οἱ σφυγμομετρήσεις, τὰ γκάλλοπ, οἱ συγκρίσεις μοντέλων, ἠθοποιῶν καὶ ἄλλων κάνουμε τὴν ἴδια σύγκριση γιὰ κάποιες ἄλλες περιπτώσεις.

Μὲ ποιά ἐπίθετα θὰ χαρακτηρίζατε τὴν κάθε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς γυναῖκες τοῦ κόσμου μας;

Ἀγοραία, βλάμισσα, πόρνη, λεβέντισσα, ἱερόδουλος, λεβεντογυναίκα, φίλανδρος, λεβεντοκόριτσο, γυνὴ τῶν χαμαιτυπίων, παλληκαροῦ, χαμαιτύπη, Ἀμαζών, καθημαξευμένον γύναιον, γενναία, γυναίκα τοῦ δρόμου, γενναιόψυχη, κοκότα, εὔτολμη, κούρβα, ἀνδρειωμένη, πολιτικιά, ἀκατάβλητη, πουτάνα, λεοντόθυμη, σκρόφα, τολμηρή, τσούλα, θαρραλέα, καραπουτάνα, ἀδείλιαστη, κόφα, ἀπτόητη, παλιοσκρόφα, ἀτρεμής, πόρνη τῆς κατωτάτου ὐποστάθμης, ἀφόβητη.