20/1/18

Οι Κόκκινοι «Εθνοπατριώτες»- Προδοτικοί παραμένουν μειοψηφία όπως ήσαν και το 1949

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Ρήγας σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου είπε ότι το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ , είναι «ένα εθνικό θέμα και δεν μπορεί να μπαίνει σε πλαίσιο μικροπολιτικής», είπε ακόμα ότι οι σύντροφοι του ΝΑΤΟ , «είναι πόλος σταθερότητας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων που αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες και αυτό είναι μια μεγάλη ευθύνη για την(κόκκινη) κυβέρνηση της χώρας».
Το ίδιο κόκκινο καθίκι το 2009 έγραφε στην Αυγή, «Τι να κάνουμε, υπάρχουν και Μακεδόνες που δεν είναι ΄Ελληνες!». Φρόντισε για αυτό το παιδομάζωμα.
Αυτό το Κόκκινο καθίκι της ΣΝΟΦ και του ΑΝΣΟΜ, ο «ΕΑΜοβούλγαρος» είπε πως η θέση του κόμματός του είναι γνωστή και έχει παραμείνει σταθερή εδώ και χρόνια. Και σε αυτό έχει δίκιο. Και εμείς όμως έχουμε σταθερή θέση. Ότι εκείνοι είναι κομμούνια προδότες και η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Και ότι δεν υπάρχει ούτε Μακεδονικό Έθνος, ούτε Μακεδονικός λαός ούτε Μακεδονική γλώσσα.
Τα ίδια έλεγε και ο Παύλος Μελάς. Τα ίδια έλεγαν και τα παλικάρια που έπεσαν μαχόμενα με την ΣΝΟΦ και το ΑΝΣΟΜ στο Βίτσι και τον Γράμμο.

Όσοι αρχίσαμε να φωνάζουμε από νωρίς ότι οι «σύντροφοι» που κατέλαβαν την εξουσία στην Ελλάδα πάνε να συμφωνήσουν στα κομμουνιστικά πλαίσια της Τρίτης Διεθνούς, του ΑΝΣΟΜ και της ΣΝΟΦ με τα συντρόφια από τα Σκόπια φαίνεται ότι κάτι πετύχαμε.

Οι τηλεθεατές λένε όχι στις προτάσεις του σύντροφου Νίμιτς Το σίγουρο είναι ότι οι «τηλεθεατές» τους οποίους ρωτάνε οι γκολοπάκηδες δεν σκαμπάζουν και πολλά από το παρελθόν και έχουν κοντή μνήμη και «προοδευτική κρίση». Αλλά, οι γκαλοπάκηδες, Metron Analysis για «Τα Νέα Σαββατοκύριακο», άφησαν απέξω τους Φέιςμπουκ.
Μόνο 4% έβαλαν στο δείγμα που ανακοίνωσαν. Από τους άλλους, τους άνω των 24, το 78% απάντησε ότι δεν συμφωνεί με το Άνω Μακεδονία και το 77% είπε όχι στο «Νόβα Ματσεντόνιγια» του ΑΝΣΟΜ.
Οι περισσότεροι λένε ότι το προδοτικό τόξο διαπραγματεύεται λάθος αλλά την οποία το 50% των ερωτηθέντων, είναι υπέρ της συνέχισης των διαπραγματεύσεων.
Το 61% είναι «υπέρ του δημοψηφίσματος», επειδή έτσι τους λένε ο Αλαφούζος και το ΝΑΤΟ. Εκλογές χρειάζονται για να βγει κυβέρνηση που θα διαπραγματευτεί με πρόσφατη λαϊκή εντολή και όχι δημοψήφισμα. Πάνω κάτω τα ίδια έβγαλε και διαδικτυακή έρευνα του Μάκη του Ρουφιάνου.
Η κόκκινη οριογραμμή της πλειοψηφίας των τηλεθεατών   είναι εκείνη που χαράξαν  ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο Ανδρέας Παπανδρέου, ανεξάρτητα του τι νομίζουμε εμείς για εκείνους. Το δίδυμο των εθναρχών  αποφάσισε: "Ονομασία χωρίς το Μακεδονία ή παράγωγά του".
Εκτός του πλαισίου τούτου ήταν ο παππούς του KOULIS, (η κωλοοικογενεια) και τα Κόκκινα Καθάρματα.

Η Ελλάδα, και η Μακεδονία, δεν ανήκουν στην κυβέρνηση στα Κομμούνια και στον κάθε προδότη του ΣΥΡΙΖΑ. Ανήκουν εδώ και χιλιάδες χρόνια στο ελληνικό Έθνος, στο οποίο δεν περιλαμβάνονται οι αρνησιπάτρηδες Εαμοβούλγαροι

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Έλληνες ώς προς την σκέψη αποτέλεσαν ένα Μαρξιστικό πειραματόζωο και ουδέποτε τον 20ο αιώνα αφέθηκαν να αυτορυθμίσουν τις σκέψεις τους και να εργαστούν προς όφελος τους. Το μαρξιστικό λογισμικό που εισήλθε μέσω των απόλυτα ελεγχόμενων ιδρυμάτων , είναι σκάρτο και η φιλελεύθερη πρόταση είναι το ίδιο αποκρουστική και έτσι θα παραμείνει. Ο καθένας δύναται να εκφέρει άποψη αρκεί να είναι φίλος των μαρξιστών.

"Δωριέας"

Ανώνυμος είπε...

Ώπα Χατζάρα, εκτός από τον μπινέ εθνάρχη, τώρα έχρισες εθνάρχη και τον Αντρέ; Την ενδιάμεση συμφωνία την ξέχασες;

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα είπανε για τα Σκόπια το δίδυμο που λες-Εθναρχες όχι.Επ'ουδενι