22/12/17

Η κυβέρνηση Τραμπ δεν ελέγχει κανένα από τα βαλκανικά Προτεκτοράτα

Το ψήφισμα για την Ιερουσαλήμ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ είναι πολύ διδακτικό από πολλές πλευρές.
Ο Τραμπ βρέρθηκε στη Γενική συνέλευση να έχει μαζί του , τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα, τα Νησιά Μάρσαλ, τη Μικρονησία, το Ναούρου, το Παλάου, και το Τόγκο. Αυτοί οι επτά σύμμαχοι μαζί με το Ισραήλ, μαύρισαν το ψήφισμα.
Από τα βαλκανικά προτεκτοράτα η Αλβανία, η Βουλγαρία, η πΓΔΜ, το Μαυροβούνιο, και η Ελλάδα, ψήφισαν μαζί με την Τουρκία, υπέρ του ψηφίσματος. Οι κυβερνήσεις του Μαυροβούνιο, και της πΓΔΜ είναι υποχείρια των Αλβανών και του «μουσουλμανικού» τόξου, ενώ η Βουλγαρία στηρίζεται οικονομικά στην Τουρκία. Απόλυτα εξαρτημένη από την Τουρκία είναι και η Αλβανία που ψήφισε κατά του μεγάλου αδελφού.
Άλλωστε ο «μεγάλος αδελφός» δεν είναι ο Τραμπ, αλλά οι άλλοι που ήθελαν να βγάλουν την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο.
Με αυτή τη λογική και η Κοινοπραξία «Λεβί»,τωβν Αθηνών, που ακολουθεί τις εντολές του ανθρώπου της Τάρια, ψήφισε «ευρωπαϊκά», μαζί με τον Ταγίπ. Το ίδιο έκαναν και στο ψήφισμα για τους Τατάρους της Κριμαίας.
Ο Οβριόπουλος και ο ημιανεξάρτητος είναι «αυτοκόλλητοι» με τον Ταγίπ και πάνε πακέτο.
Ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα , είπε ότι η ψήφος του Ράμα «ήταν αντίθετη από το εθνικό συμφέρον της χώρας» και στα κοινωνικά δίκτυα, πολλοί αλβανοί έγραψαν ότι το καλύτερο θα ήταν η αποχή.
Αποχή έκαναν οι Ρουμάνοι, που είναι πιστοί το ΝΑΤΟ, αλλά ειναι και ευρώ-πέοι. Το ίδιο και οι Κροάτες, ενώ οι πιο μάγκες ήταν ο του Ντόντικ, που απατούσαν η Βοσνία και Ερρζεγοβίνη να ψηφίσει υπέρ του Τραμπ, με αποτέλεσμα ο Ιζετμπέγκοβιτς να συμβιβαστεί με την αποχή. 
Η Σερβία, που ψήφισε υπέρ, ψήφισε «Ρωσικά».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να σημειωσουμε οτι ολος αυτος ο αχταρμας, ητοι:
Γουατεμαλα, Ονδουρα, Νησοι Μαρσαλ, Μικρονησια, Ναουρου, Παλαου, και Τογκο ειναι οι μονιμοι επαιτες της FED και ψηφιζουν ΠΑΝΤΑ υπερ τρομογιαφκας, γιατι αλλιωτικα θ' αρχιζουν να τρωνε ο ενας τον αλλο.
Οποτε μην τους παρεξηγουμε τους ....."ανθρωπους".



4Π γιατι ετσι γουσταρω

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...