25/11/17

Οι κουραδομηχανές της Vlack Friday είναι και ψηφοφόροι

Οι Γκαλοπατζήδες του κ. Στράτου του Φαλακρού, ρώτησαν τους χαζοβιόληδες καταναλωτές της Βλακ Φράιντέι , τι θα ψήφιζαν και σχεδόν το 10% , είπε Φώφη. Λογικόν. Διότι μεταξύ των ηλιθίων καταναλωτών το κλεπτοπασόκ είχε και έχει ρεύμα.
Μην ξεχνάτε, και την πιστωτική κάρτα ΠΑΣΟΚ που ήθελε να βγάλει ο Ρομπέρτο. Μόνο που τα κορόιδα μέλη, θα έπρεπε να πληρώνουν, ενώ η Φώφη έχει «χρεοστάσιο», αλλά επειδή είναι φιλάνθρωπος , θα μοιράσει το 50% των χρεών του ΠΑΣΟΚ , «μέρισμα» στους πνιγμένους της Μάνδρας, ενόψει εκλογών. 


Στην εκτίμηση ψήφου, το 35,6% των ηλιθίων καταναλωτών, δήλωσε ότι θα ψήφιζε τον αγνώστου μητρός, το ψυχοπαίδι το υιού του δοσίλογου Χριστοφοράκου, και Μεγάλου χορηγού.

(Το 2015, το 36,34% , είχε ψηφίσει ALEXIS Οβριόπουλο).

Ο Μεγάλος Κλεπτοκρατικός Συνασπισμός σύμφωνα με τον Στράτο το Φαλακρό έχει 45,6%. Τον Ιούνιο του 2012 είχαν 41,9%. Δηλαδή πέντε χρόνια μετά, και μετά τη χρεωκοπία των υποσχέσεων της Κοινοπραξίας «ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-Λεβί-Σόρος», το Πόπολο, ο Κυρίαρχος λα(γ)ός μετανοημένος επανήλθε στην διαχρονική μας «Κλεπτοκρατία», για να ξαναγίνει στιφάδο.

Μετά την ΕΛΠΙΔΑ, έρχονται με την θέληση του λα(γ)ού οι αφορολόγητοι.
Ο Κούλης και η Μαρέβα. 

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό το 23% των ηλιθίων καταναλωτών , διάλεξαν το KOULIS Ζήμενς, ενώ το 16% το ALEXIS-Σόρος Οβριόπουλο, και στην πρόθεση ψήφου το 16,9% των «διεφθαρμένων» αριστερών καταναλωτών , θα ξαναψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ.
Δηλαδή, περίπου 1.000.000!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχολείσαι; Αφού είναι κατά παραγγελία.