10/11/17

Οι βοηθοί πράκτορες των ΗΠΑ είναι υποχρεωτικά ηλίθιοι

Ο Δρ Αλεξάνταρ Ράκοβιτς είναι ένας ερευνητής ψυχιάτρος που αναφέρθηκε σε ανάλυση της προσωπικότητας του «παλικαριού της φακής» του Ζάεφ, που «πάσχει από μανία καταδιώξεως, όπως είπαν και οι Ρώσοι.
Ο Ράκοβιτς είπε οτι ο Ζάεφ, δεν είναι ένα σοβαρό άτομο, ότι είναι προφανές ότι εχει εξαιρετικά περιορισμένη διανοητική ικανότητα και ότι σαν παπαγάλος, επαναλαμβάνει αυτό που του υπαγόρευσαν να πει.
Το ίδιο ισχύει ,  λέγω εγώ, και για τον κ.Ντιμιτρόφ, που ως Παπαγάλος επαναλαμβάνει τα αμερικανικά συνθήματα, «τα Βαλκάνια είναι υπερφορτωμένα με ιστορία», «η Ελλάδα και η πΓΔΜ πρέπει να διδαχθούν από τις εμπειρίες από άλλες χώρες όπως η Γαλλία και η Γερμανία», «η ιστορία στους Ιστορικούς και η πολιτική στους διεφθαρμένους πολιτικούς», κλπ.

«Όταν οι Αμερικανοί φέρνουν κάποιον στην εξουσία, συνήθως παρατηρούν και έχουν εξασφαλίσει ότι είναι «καπάτσος» και οτι το IQ είναι κάτω του μέσου όρου. Οι αμερικανοί προωθούν αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να σκέφτονται και οι οποίοι θα εκπληρώνουν όλες τις παραγγελίες χωρίς να αμφισβητήσεις».

Ακριβώς με αυτό τον τρόπο ο Ζαεφ επανέλαβε ως νατοϊκός παπαγάλος το σενάριο μπούρδα ότι οι Ρωσοι θέλουν αν τον δολοφονήσουν όπως βρήκε η CIA ότι οι Ρωσοι ηθελαν να δολοφονήσουν τον Μίλο.
Και η μαριονέτα Ζάεφ επανέλαβε ως μαγνητόφωνο τα ίδια και δήλωσε έτοιμος να θυσιαστεί , ώστε να μπορέσει να εισαχθεί στο ΝΑΤΟ η πΓΔΜ.

Αν στη θέση του Ζάεφ και του Ντιμιτρόφ βάλετε τον αλκοολικό ημιανεξάρτητο "αρχιστράτηγο", τον Αξελ Οβριόπουλο, τον KOULIS Zήμενς, και τα άλλα καθάρματα της Κοινοπραξίας, την έχετε την εξίσωση.
Και όπως λένε, «τα Βαλκάνια είναι υπερφορτωμένα με ιστορία», λένε, «κάνε την κρίση ευκαιρία», «πράσινη ανάπτυξη» και άλλες τέτοιες μπούρδες.
Ο διπλωμάτης της διπλανής μας πόρτας πάντως τα έβαλε χθες με την Ευρώπη που υποθάλπει «εγκληματίες πολιτικούς». «Είναι ντροπή που οι Βαλκάνιοι ηγέτες γίνονται δεκτοί στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ανεξάρτητα από τις επαίσχυντες πράξεις τους, ως εάν δεν είχαν κάνει τίποτε κακό», δήλωσε, παρακάμπτοντας το γεγονός ότι για το «Κράτος Διακαίου» όλοι είναι Αθώοι μέχρι να καταδικαστούν. Όμως ο Τσιπρά και ο αλκοολικός εγιναν δεκτοί και στο.... Κράτος Δικαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: