25/11/17

Βλακ Φράιντέι!

Η «μεταρρύθμιση» προχωράει. Δυστυχώς! Και ο νεοέλληνας γίνεται καταναλωτής, όπως του επιτρέπουν και του επιβάλουν η Ανοιχτή Κοινωνία και το Κράτος Δικαίου.
Η μεταρρυθμιστική αγέλη κάνει ουρές έξω από τα Εμπορικά Κέντρα για «να κάνει την Κρίση Ευκαιρία»!
«BLACK FRIDAY! Απίστευτες Τιμές Προλάβετε! «Black Friday! Μέχρι και 90% !Προλάβετε!» «Black Friday : -30% σε όλες τις τροφές και αξεσουάρ», (για τα ζώα).
Και έσπευσαν τα ζώα, εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό χρήμα, που τους προσφέρουν οι καλύτερες φίλες τους, (με υψηλά επιτόκια), για να καλύψουν  τις... «ανάγκες» τους.
Και μετά την κάλυψη των αναγκών του, ο καταναλωτής παράγει. Σκατό!
Αλλά η «σκατομηχανή», που παρακολουθήσαμε να ακολουθεί τις τηλε-εντολές, και να ορμάει στα μαγαζιά, για να αγοράσει κινητό, για να φοράει τα ακουστικά για να λαμβάνει ραδιο-εντολές , είναι και ψηφοφόρος και ψήφισε στην κάλπη της Metron Analysis και έδωσε «προβάδισμα 8 μονάδων στον εξάδελφο του ALEXIS OPEN SOCIETY, τον KOULIS Ζήμενς OPEN SOCIETY.
Στην «πρόθεση ψήφου» της κουραδομηχανής,  ο KOULIS Ζήμενς συγκεντρώνει ποσοστό 24,9% έναντι 16,9% του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΣΟΡΟΣ.
Ακολουθούν η Φώφη με 8,8% (και τσόντα τον Ποτάμι με 1%), σύνολο 9,8%
και η ΚΚΕ λτδ με 4,2%.
Τον ημιανεξάρτητο τον βαρέθηκε και ο πρέσβης Τζέφρυ και τον έστειλαν, μαζί με τον Τερέντιο, στην… Σαουδική Αραβία, με 1,9%.
Στον καιάδα και η Ένωση Φραπέδων με 2,2%.
Μεταξύ των χαζοχαρούμενων καταναλωτών ο KOULIS Ζήμενς ,OPEN SOCIETY θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργό έναντι του Κόκκινου Αλέξη Σόρος που έχει 16% .
Το 72% από τις κουραδμηχανές απάντησε ότι η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση αλλά το 18% προς τη σωστή. Το 49%, που έτρεξε να προλάβει ,πιστεύει ότι οι οικονομικές συνθήκες τους επόμενους μήνες θα χειροτερέψουν, το 34% ότι θα μείνουν ίδιες και το 14% ότι θα καλυτερέψουν.

ΥΓ. Μεταξύ των χαζοχαρούμενων κουραδμηχανών που ρώτησε εξω από τα εμπορικά Κέντρα η Metron για τα ΝΕΑ το 5,2%, θα διάλεγε Χρυσή Αυγή , «αδιευκρίνιστη» ήταν η ψήφος του 10% των τηλε-καταναλωτών, ενώ 3,4% θα διάλεγε «άλλο Κόμμα». Αυτό το 20% , και μεταξύ των ηλιθίων είναι μια ρωγμή στο «Βλακ Σύστημα»!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

οι βλακες ειναι χρησιμοι,διοτι μια βλακεια να κανουν πανε ολα ...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...