21/11/17

Η «Εθνική Αλληλεγγύη» του ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει τα λεφτά των «αντιδραστικών» και στους Λαθραίους

Με νομοτεχνική «βελτίωση» στο διαβόητο «μέρισμα», που δίνει η Κοινοπραξία στους διεφθαρμένους και φοροφυγάδες ψηφοφόρους, θα τα πάρουν και οι δενδρίτες και οι σκηνίτες του κλεφτοπασοκ.
Δικαιούχοι μερίσματος μπορούν να είναι όσοι διαμένουν με βάση τα πλαστά κωλόχαρτα των ΣΥΡΙΖΟεπιτροπών, τουλάχιστον 5 χρόνια στην Ελλάδα, και έχουν ασφαλιστεί έστω και μία φορά σε κάποιο hot spot μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια, και έχουν υποβάλλει μια λευκή φορολογική δήλωση. Για να εισπράξουν και επιστροφή φόρου.
Κοινώς, δικαιούχοι όλοι οι λαθρομετανάστες πλην των τελευταίων 60.000 που ακόμα βρίσκονται στα Hot Spot.
Από την άλλη μεριά αποκλείονται οι Έλληνες που δηλώνουν δαπάνες για φροντιστήρια παιδιών και κατατάσσονται στην ίδια κατηγορία «αντιδραστικών», που έχουν σκάφη πολυτελείας, κηπουρούς, βίλες και τα τοιαύτα.
Η Κοινοπραξία ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ,  με την υπερφορολόγηση πίνει το αιμα και γδέρνει τους «αντιδραστικούς» όπως έκανε τον Κόκκινο Δεκέμβρη στην Ούλεν, και μετά δίνει "το παλτό της Παπαδάκη" στους δύστυχους λαθραίους για να μην κρυώνουν.
Και αφού μοίρασε το «μέρισμα» στους διεφθαρμένους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ,
ο Αλέξης (Σόρος), με το σχέδιο του νέου κρατικού προϋπολογισμού που κατέθεσε που στη Βουλή, εριξε στην πλάτη των «αντιδραστικών» και της «πλουτοκρατίας» νέα, βαριά μέτρα ύψους 2,5 δισ. ευρώ με αυξήσεις φόρων και περικοπές συντάξεων και επιδομάτων.
Και επειδή οι διεφθαρμένοι Αριστεροί θα εισπράξουν μέρισμα καθηγητής γκαλλοπόνοθείας Μαραντζίδης δίνει στην Κοινοπραξία ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ-Ρουβίκωνας –Αλέξης, 16%.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Bασικα μονο αυτοι θα το παρουν μαζι με τους αλβανους γεωργιανους και αλλες πολυπληθεις ομαδες ξενων και βεβαια οι γυφτοι.
Για τετοιοι αλμπανηδες (εκτος απο προδοτες) που ειναι οι συριζαιοι εχουν κανει πραγματικα επιστημονικη δουλεια με το λεγομενο κοινωνικο μερισμα.
Τα εχουν υπολογισει ετσι ωστε να το χανουν για λιγα ευρω πρακτικα ολοι οι ελληνες που θα το δικαιουνταν εστω και αν ετσι κι αλλιως ειναι πενιχρο.
Πρωτα απο ολα εχουμε τους φιλοξενουμενους.
Αυτοι ολοι δεν μπορουν να κανουν αιτηση κατ ατομο παρα μονο να προστεθουν στην αιτηση του ατομου στο σπιτι του οποιου φιλοξενουνται δηλαδη στο πατρικο .
Και ενα ατομο με μισθο η συνταξη με 500 ευρω και σπιτι 100 120 τ.μ περναει το οριο των 9 χιλιαδψν τεκμαρτο.
Με εναν φιλοξενουμενο ενηλικο νεο η και μεγαλυτερο που δουλευει ημιαπασχοληση και παιρνει 400 ευρω προστιθενται αλλα 5-6 χιλιαρικα τεκμαρτο (γιατι του το ανεβαζει η φιλοξενια ) παλι χανουν το επομενο οριο των 13.500 για δυο ενηλικες και αν τπαρχει και αλλος ενας γιος η κορη με αλλες 5 χιλιαδες τεκμαρτο οι τρεις τους παλι χανουν και το επομενο οριο των 18 χιλιαδων για τρεις ενηλικες.
Οποτε ειπαμε μονο οι αλβανοι που δηλωνουν μηδενικο εισοδημα και δεν εχουν ιδιοκτησια θα παρουν και οι γυφτοι βεβαια που και δεν δηλωνουν τιποτα αλλα εχουν και αφθονα παιδια πραγματικα η μαιμου θα παρουν ολοι το μεγιστο ολοκληρο χιλιαρικο και πανω.
Το εχουν μελετησει πολυ καλα.



Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...