19/11/17

Η Κλιματική Αλλαγή , η Μάνδρα και οι πολιτικάντηδες, που δεν φταίνε ποτέ.

Οι βουλευτές της Φυλής των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ Μάκης Μπαλαούρας, και Χαρά Καφαντάρη απέδωσαν ψευδώς και εν πλήρη γνώση τους ψεύδους που έλεγαν στην Κλιματική Αλλαγή. Ωε γνωστόν η Αττική έχει πλημμυρίσει από βροχές στα τέλη Οκτωβρίου και τον Νοέμβριο, επανειλημμένα προ «Κλιματικής Αλλαγής» Στις 14 Νοεμβρίου 1895, καταιγίδα, διάρκειας 12 ωρών, έπληξε την Αθήνα. Πλημμύρισε η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, και ξεχείλισε ο Κηφισός. Πνίγηκαν 21ας άνθρωποι. Στον Πειραιά πνίγηκαν 40.
Στις 18 Νοεμβρίου 1889, στην Αθήνα η βροχή είχε ημερήσιο ύψος 150,2 mm .Κατέρρευσαν 400 σπίτια,, ενώ 4.000 σπίτια πλημμύρισαν Στις 23 Νοεμβρίου 1925, τετράωρη καταιγίδα. Οκτώ πνιγμένοι.
22 Νοεμβρίου 1934.Συνεχής βροχόπτωση 5 ωρών προκάλεσε καταστροφές σε σπίτια στην Κυψέλη, τη Νέα Ιωνία και τη Νέα Φιλαδέλφεια.Στο Νέο Φάληρο το νερό έφτασε το ένα μέτρο και στο Μοσχάτο τα δύο μέτρα. Λόγω της τεράστιας πίεσης των νερών έπεσε η γέφυρα των εκβολών του Κηφισού. Υπήρξαν 6 θύματα.
6 Νοεμβρίου 1961. Μία από τις πιο τραγικές και καταστροφικές στιγμές που έζησαν οι κάτοικοι στο λεκανοπέδιο .Τη νύχτα της 5ης προς την 6η Νοεμβρίου του 1961, μια παρατεταμένη νεροποντή, προκάλεσε έντονα πλημμυρικά φαινόμενα. Οι καταστροφές ήταν μεγάλες σε Μπουρνάζι, Νέα Λιόσια, Ταύρο, Θησείο, Αιγάλεω, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, Νίκαια και Άγιος Ιωάννης Ρέντη. 44 άνθρωποι πνίγηκαν. 3.700 οι άστεγοι.

2 Νοεμβρίου 1977.Θεομηνία που κράτησε μιάμιση ώρα και έπληξε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου. Το Αιγάλεω και το Μοσχάτο κηρύχθηκαν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πλημμύρισαν 1.924 υπόγεια, παρασύρθηκαν 172 αυτοκίνητα.Ο αριθμός των θυμάτων έφτασε τα 37.
Η "λίμνη" Τίτο στα Σκόπια 
Αλλά δεν είναι μόνο τα δικά μας. Στις 16 Νοεμβρίου 1962 ξεχείλισε
ο Βαρδάρης και πλημμύρισαν τα Σκόπια. Πνίγηκαν μόνο 4 γιατί είχαν ληφθεί μέτρα. Η πλατεία του Στρατάρχη Τίτο είχε γίνει «λίμνη Τίτο.
Και πολύ πριν την «Κλιματική Αλλαγή»-Ασπίδα του κ. Μάκη Μπαλαούρα, και της Χαράς Καφαντάρη το 1824 καταγράφηκε η μεγαλύτερη πλημμύρα στην ιστορία της Αγίας Πετρούπολης . Στις 19 Νοεμβρίου, η στάθμη του νερού στον ποταμό Νέβα ανέβηκε κατα 4,14 μέτρα.

Το πρόσχημα της «Κλιματικής Αλλαγής» και του «σπάνιου και ακραίου, καιρικού φαινόμενου», είναι φύλλο συκής, για τους ασυνείδητους αριστερούς πολιτικάντηδες, που δεν φταίνε ποτέ.
Τόσες ψυχές έφυγαν άδικα και η ένοχη Κοινοπραξία ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ σφυρίζει αδιάφορα, και τα φορτώνει στην Κλιματική Αλλαγή που προκαλεί ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αναζητούν «το μάθημα που μπορεί να διδαχτεί η Πολιτεία», από όσα έγιναν στη Μάνδρα, τη Μαγούλα και τη Νέα Πέραμο.
Αλλά οι αριστεροί είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
Και ξέρουν καλά μόνο  ένα πράγμα που τους δίδαξαν ο Μαρξ και ο Λένιν. Έχουν πάντα δίκιο. Εκείνοι δεν φταίνε πότε , και πάντα φταίνε οι Άλλοι. 
Φυσικά πρέπει να τιμωρηθούν. Αλλά, το Μάκη Μπαλαούρα, και τη Χαρά Καφαντάρη κάποιοι τους ψήφισαν. Δεν διορίστηκαν μόνοι του βουλευτές.
Αυτό είναι «το μόνο μάθημα που μπορεί να διδαχτεί ο λαός»,
που επιτέλους πρέπει να ξεσηκωθεί.
Οι αριστεροί πολιτικάντηδες δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Είναι ένοχοι. Αυτοί τους σκότωσαν τους πνιγμένους.

2 σχόλια:

soulis είπε...

Και αν εχεις προσεξει σε τετοιες περιπτωσεις φερνουν αυτον τον Ζερεφο να επιβεβαιωσει οτι ολα οφειλονται στην κλιματικη αλλαγη.
Γι αυτο ςξαλλου του εχουν δωσει και εδρα και διαφορες θεσεις .
Αλλα προχθες την πατησε.
Τον φωναξαν που αλλου στον Σκαι να πει παλι το ποιημα του αλλα αυτος ξεχαστηκε μαλλον και αρχισε να λεει για διφορες πλημμυρες που εχουν γινει στο παρελθον και καποιες απο αυτες που αναφερεις.
Αυτος πηγε και πιο μακρια και εκανε και ανφορα στον Πλατωνα γιατι και τοτε πλημυριζε γ περιοχη και ο Πλατων τα εβαζε με τους αθηναιοτς που ειχαν κοψει τα δεντρα στα γυρω βουνα για να ναυπηγησουν στολο.
Τα ελεγε αυτα χωρις να συνειδητοποιει ουτε αυτος ουτε η ηλιθια η Αντωνοπουλου οτι αυτοαναιρουνται και πανε περιπατο τα παραμυθια περι κλιματικης αλλαγης οταν ο ιδιος ελεγε οτι τα ιδια γινονταν και πριν 2500 χρονια.

Ανώνυμος είπε...

και ποιος θα τους τιμωρησει ο λαος που ειναι ιδιος και χειροτερος η οι δικαστες που ειναι τσεποφρονες και δραχμοφονιαδες και μια ζωη απο το 1974 εισπραττουν αναδρομικα αργυρια του ιουδα;

εχεις δει ποτε δικαστες αστυνομους και καραβαναδες να ασχολουνται με τιποτα αλλο παρα ποσους παραδες θα τους δωκουν οι πολιτικοι για να εξαγορασουν την υποταγη τους....




μονο με 50 ευρω παραπανω και το βουλωνουν στο μισθο και συνταξη

η οι ιδιοι οι κοινοβουλευτικοι μαφιοζοι θα φτιαξουν ποτε νομους εναντιον τους;

αφου μαχαιρι και πεεπονι δικο τους ειναι ελεω θεου και σατανα μανατζαρουν τα δημοσια


οσο για το λαο αυτος ειναι εθισμενος στην αναρχια και την απαιτει απο τους πολιτικους

και οταν η αναρχια δειξει τα δοντια της ,μα φωτιες πλημμυρες μα οικονομικα μα εγκληματικοτητα και λαθραιοι τους κατηγορει για ολα τα κακα που τον βρηκαν ....




Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...