7/11/17

Οι αμερικανοί φορτώνουν στον ελληνικό προϋπολογισμό τους πράκτορες τους

Ο Τούρκοσκοπιάνος  Ερόλ που θα τον πληρώνει ο Τζώνυ Γουώκερ με τα λεφτά μας 
Λεφτά υπάρχουν για τους Λαθραίους της «Ανοιχτής Κοινωνίας» και τους πράκτορες τω ΗΠΑ. Εδώ και μήνες η USAid στα Σκόπια έχει ενημερώσει τους υπότροφους πράκτορες της στα μέσα ενημέρωσης της πΓΔΜ ότι θα γίνουν απολύσεις , αφότου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ περιέκοψε δραστικά τον προϋπολογισμό της οργάνωσης.
Στην πΓΔΜ, η USAid για δύο δεκαετίες μοίραζε εκατομμύρια δολάρια των αμερικανών φορολογουμένων μέσω του Σόρος σε υπότροφους σε ΜΚΟ και τα ΜΜΕ.
Τώρα που η USAid πετσόκοψε τις «υποτροφίες» μια μεγάλη μερίδα αυτών «υποτρόφων» μπήκανε στο μισθολόγιο της κυβέρνησης Ζάεφ αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα.
Η κυβέρνηση αδυνατεί να μοιράζει εκατομμύρια σε κάποιες δικτυακές πύλες όπως έκανε η USAid αυτό προκάλεσε σημαντικές τριβές ανάμεσα στους κυβερνητικούς και τους «δημοσιογράφους» που εισέπρατταν χιλιάδες ευρώ ετησίως, για να υπογράψουν ένα άρθρο που ήθελαν στην Ουάσιγκτον ή στις Βρυξέλλες.
Ένας τέτοιος ήταν ο Ερόλ Ριζάοφ, (Rizaov),Τούρκος με υπηκοότητα Σκοπίων που πέρασε τα τελευταία είκοσι χρόνια στην μισθοδοσία της USAid ως «δημοσιογράφος».
Τώρα, θα είναι αρχισυντάκτης σε μια νέα ηλεκτρονική εφημερίδα, που χρηματοδοτείται από την ελληνική κυβέρνηση. Στα Σκόπια λένε ότι θα τον πληρώνουν τα κονδύλια από το Υπουργείο Άμυνας.
Μπορεί και από το υπουργείο εξωτερικών. Σημασία έχει ότι αναλάβαμε να ταΐζουμε τον σύμμαχο Τούρκο στο πλαίσιο της συμμαχίας με τις ΗΠΑ. Και οι άνθρωποι της USAid είναι και δικοί μας άνθρωποι.
Μαζί με τον Ερόλ στο ελληνικό μισθολόγιο μπήκε και η ανεπίσημη σύζυγος του Σλομποντάνκα Γιοβανόσκα (Slobodanka Jovanovska ).
Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Τούρκου θα χρηματοδοτείται 100% από Αθήνα
και οι ελληνικές εταιρείες στη πΓΔΜ θα «τσοντάρουν» με διαφημίσεις.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καισυ ρε Σπύρο είναι ανάγκη να τους βγάζεις στη φόρα ; !

Ανώνυμος είπε...

Και αυτός ο Ερόλ Σκοπιάνοβ με την ιστοσελίδα του θα προβάλλει τις θέσεις της Ελλάδας ή των Σκοπίων;

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες την Τουρκία... :)

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...