8/11/17

Η Παγκόσμια ημέρα των Θυμάτων του Κομμουνισμού.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με την ευκαιρία της 100ης επετείου του πραξικοπήματος των ιουδαίων Μπολσεβίκων Οκτωβριανής στη Ρωσία, κήρυξε την 7η Νοεμβρίου ως Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Κομμουνισμού.
Κατά τα τελευταία 100 χρόνια, τα κομμουνιστικά καθεστώτα και τα κομμουνιστικά Κόμματα σε όλο τον κόσμο έχουν σκοτώσει πάνω από εκατό εκατομμύρια ανθρώπους και πολλοί περισσότεροι υπέστησαν εκμετάλλευση, βία και ανείπωτη καταστροφή.
«Σήμερα θυμόμαστε όλους εκείνους που έχασαν τη ζωή τους και όλους εκείνους που συνεχίζουν να υποφέρουν κάτω από τον κομμουνισμό»,
ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Και εμείς πρέπει να τιμούμε στις 7 Νοεμβρίου τα χιλιάδες επώνυμα και ανώνυμα θύματα των μπολσεβίκων, της ΟΠΛΑ, των Ελασιτών, και των θυμάτων της ΣΥΡΙΖΟΛαίλαπας, των Σοσιαλμεταρρυθμιστών, και των Σοσιαλνατοικών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδιάφορη η κομματική σύσταση και τα πρόσωπα.
το ποστάρω γιατί στο τέλος του βίντεο στο 18.50 ο κύριος μάρτυς απονέμει τα σέβη του προς την ιστορία του ΚΚΕ . Αρχειακό υλικό πρός απόδειξη της αμετανόητης στάσης των Κομμουνιστών....
αφού λοιπόν σέβεται την ιστορία να μαζέψει από τις επιδοτήσεις και να κάνει ένα ντοκυμαντέρ όπου θα αναζητήσει τους συγγενείς των 120.000 νεκρών Ελλήνων από το 1941-έως το 1948 (δήλωση Στρατή Μυριβήλη στην ομιλία του στην Καλαμάτα Νοέμβριος του 1948 περί παιδομαζώματος και Κομμουνισμού), και να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό που δεν γνωρίζει ή δεν ενδιαφέρεται για τα ακριβή θύματα του Κομμουνισμού τον 20ο αιώνα στην Ελλάδα, μαζί με τις υλικοτεχνικές καταστροφές.
Κάτωθι ο σύνδεσμος με το απόσπασμα του μάρτυρος....
https://www.youtube.com/watch?v=bKoQzuo-1ik


Εμείς στο μέλλον θα τους παρουσιάσουμε τα μαγνητοσκοπημένα αυτά ντοκουμέντα όπου μόνοι τους θα παραδέχονται την συγκάλυψη και την αποδοχή Εγκλημάτων Πολέμου και Εγκλημάτων Κατά της Ανθρωπότητας τα οποία το Ελληνικό κράτος έχει διαγράψει και αποχαρακτηρίσει.
Κανένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας όσο και αν συγκαλυφθεί δεν παραγράφεται όσα χρόνια και αν περάσουν.

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι αλλοι "προεδροι", σε κρατη παρωδιες, μαλιστα μνημονευουν τους κομμουνιστες....

Ετδι δεν ειναι Παυλοπουλε Προκοπη ;;

eksothen