7/10/17

Η Ελλαδική Μπανανία είναι αμερικανική βάση

In USA we Trust

Η αμερικανόφιλη κοινοπραξία και το κράτος Δικαίου του Σερίφη κατά παράβαση κάθε έννοιας δικαίου αποφάσισε να εκδοθεί στις ΗΠΑ ένας Ρώσος πολίτης τον οποίο θέλουν να συλλάβουν οι σερίφηδες. Βέβαια φταίει και η Μόσχα που δεν εχει εξηγήσει στους πολίτες ητς ότι ηελληνικη επικράτεια δεν είναι ασφαλής
και ο οποιοδήποτε ρώσος μπορεί να συλληφθεί και να καταλήξει στις αμερικανικές φυλακές.

Το «Κράτος Δικαίου» της Μπανανίας του Γουίλιαμ Βασιλείου και του Γκας Αβράκωτου με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης θα εκδώσει στις ΗΠΑ του Ρώσο πολίτη Αλεξάντρ Βίνικ.

Η Μόσχα εξέφρασε δημοσίως την «λύπη» της για την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης που είναι «άδικη» και «έρχεται σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο». Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε ότι το ρωσικό αίτημα για την έκδοση του Βίνικ έχει προτεραιότητα, εκφράζει την «έκπληξη» του για την λήψη μια τέτοιας απόφασης.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του Βίνικ θα προσφύγουν στον Άρειο Πάγο και εν συνεχεία η δικαστική απόφαση θα πρέπει να επικυρωθεί από τον γελοίο Υπουργό Τραβεστί.
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ευελπιστεί βέβαια ότι οι αρμόδιες ελληνικές αρχές θα λάβουν υπ όψιν το αίτημα της Γενικής Εισαγγελίας της Ρωσίας και θα ενεργήσουν αυστηρά με βάση τα κριτήρια του διεθνούς δικαίου».
Ο 38χρονος Ρώσος Αλεξάντρ Βίνικ, κατηγορείται από τις ΗΠΑ, για “ξέπλυμα” 4 δισ. δολαρίων μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...