14/10/17

Ουάσιγκτον: Η Ζέλικα ευχαρίστησε την εβραϊκή κοινότητα

Η πρωθυπουργός της Σερβικής Δημοκρατίας Ζέλικα Τσιγιάνοβιτς συνεχίζει την επίσκεψή της στις Ηνωμένες Πολιτείες όπου πήγεγια να μετάσχει στις ετήσιες συναντήσεις της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Η Πρωθυπουργός της Σερβικής Δημοκρατίας ήρθε σε άμεση επαφή με εκπροσώπους του Κογκρέσου στους οποίους μίλησε για την πολιτική και συνταγματικής θέση Σερβικής Δημοκρατίας της εντός της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης.
Ο κ.Τσιγιάνοβιτς συναντήθηκε θέλοντας και μη με τους εκπροσώπους της Αμερικανόεβραϊκής Επιτροπής, (AJC), τον διευθυντή των διεθνών εβραϊκών υποθέσεων Άντριου Μπέικερ και την διευθύντρια πολιτικών υποθέσεων Τζούλι Ράιμαν. Η πρωθυπουργός της Σερβικης Δημοκρατίας ευχαρίστησε την εβραϊκή κοινότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες για την υποστήριξη στην Σερβικη Δημοκρατία που συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας καλής σχέσης μεταξύ του Εβραϊκού και του Σέρβικού λαού.
Φανταστείτε  δηλαδή,  πόσες βόμβες ακόμα θα τους εριχνε το ΝΑΤΟ αν δεν τους υποστήριζαν και οι Εβραίοι.
Τι να κάνει  και η Ζέλικα; Τους είπε ευχαριστώ και για τις φιλάνθρωπες βόμβες.
Πάντως αφού τους ευχαρίστησε η Ζέλικα συναντηθηκε με τα παιδιά από την Παγκόσμια Τράπεζα και  δήλωσε ότι η συνεργασία μεταξύ των σερβικών θεσμών και της Παγκόσμιας Τράπεζας είναι εποικοδομητική και καλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: