2/9/17

Για τους απογόνους των πρακτόρων και αλλους ρουφτιάνους

Οι Άγγλοι πάντα είχαν δίκτυο πρακτόρων στον τόπο μας. Από τους υποπράκτορες της Εταιρείας της Ανατολής, τους Φιλόμουσους των Αθηνών, τους φίλους του Μέιτλαντ στη Επτάνησα, τους Μαυροκορδάτους, Τρικούπηδες, Πολυζωίδηδες, Μακρυγάννηδες, τα τεκνα της Στοάς του Λονδίνου, τους οπαδούς του Γλύξμπουργκ, τους Φιλελέ του αγνώστου μητρός Λευτεράκη και τον πράκτορα Αριστείδη Στεργιάδη, μέχρι τον Πλουμπίδη, τον Σάντο, και τον Γυφτοδήμο.

Στην «φασιστική» κατοχή, οι πράκτορες της Ιντέλιτζεντ Σερβις έφτασαν και ξεπέρασαν τις 5000. Πάντα στην πρώτη γραμμή. Στην αγγλική υπηρεσία μαζί με τους συντρόφους Μητσοτάκη, Κόκκα, Λαμπράκη, δεκάδες πολιτικοί και δημοσιογράφοι. Όποια πέτρα να σηκώσεις τους βρίσκεις.

Για αυτό παρακαλώ τους διαφόρους τηλε-ηλίθιους να μην μου γράφουν τη γνώμη τους για την «Αντίστασις» , τους αριστερούς ψευτοπατριώτες Κωλο-Ελληνες και τους ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.

Δεν με ενδιαφέρει και δεν θέλω να την ακούσω. Ας ασχοληθούν με το ποιοί έκλεψαν από το σπίτι του Γούναρη, το προσωπικό του Αρχείο για να μην υπάρχουν τα μυστικά μηνύματα που ελάμβανε από το Λονδίνο, και ας αφήσουν εμάς τους υπολοίπους στις …. «πλάνες» μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: