19/9/17

Το Κράτος Δικαίου και ο αρπαχτικός Τουρκο-αλβανό-κομμουνιστικός δήθεν πολιτισμός του ΝΑΤΟ

του Σπύρου Χατζάρα

Οι όπου Γης και Πατρίς προωθούν την ιδέα της Κατοχής του εδάφους. Οπου πατήσουν γίνεται πατρίδα τους. Την ίδια αρπακτική λογική είχε το Ισλάμ, οι Οθωμανοί, ο Μωάμεθ, και τώρα οι αλβανοί κατακτητές , με τις βόμβες του ΝΑΤΟ του Κοσσυφοπεδίου.
Το Γραφείο του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου και αιματοβαμμένου Ουτσεκά Ραμούς Χαραντινάι, έβγαλε ανακοίνωση για το σερβικό ντοκιμαντέρ του Μπόρις Μαλαγκούρσκι που προβλήθηκε στο Παρίσι και αναφερόταν στις καταστροφές των σερβικών μνημείων από τους Αλβανούς και «αμφισβήτησε» το ότι τα σερβικά μνημεία οι εκκλησίες και τα Μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο αποτελούν «σερβική κληρονομιά» .
Το Γραφείο του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου καταδίκασε το ντοκιμαντέρ που δείχνει τις καταστροφές που έκαναν στα μνημεία οι Αλβανοί, ως «προσβολή» για το Κόσσοβο.
Ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι διατύπωσε το Κυριαρχικό Δικαίωμα του Κατακτητή, διότι ότι οι βόμβες του ΝΑΤΟ, παρέδωσαν και τα μνημεία στους Αλβανούς.
Ο αρπαχτικός Τουρκο-αλβανικός-κομμουνιστικός πολιτισμός στην πλήρη του και πιο ξεκάθαρη διατύπωση. Σύμφωνα με την λογική Χαραντινάι-ΝΑΤΟ,
ο Παρθενώνας , ο Ναός της Εφέσου και η Αγία Σοφία, ανήκουν στους Τούρκους, λόγω της κατακτήσεως. «
Τα Θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία στο Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της κληρονομιάς της χώρας .Ανήκουν στο κράτος του Κοσσυφοπεδίου, και τους πολίτες του, και δεν είναι δυνατό να αποξενωθεί από αυτά. Μόνο οι πολίτες και τα θεσμικά όργανα του Κοσσυφοπεδίου έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν για τα μνημεία του Κοσσυφοπεδίου», ανέφερε ο Ραμούς, ο Κατακτητής.
Ωστόσο τα μοναστήρια και οι εκκλησίες έχουν ιδιοκτήτη.
Είναι η Σερβική ορθόδοξη Εκκλησία, και ο Ραμούς, ο Κατακτητής, (με τις βόμβες του ΝΑΤΟ),νομίζει ότι διαδέχτηκε ως ιδιοκτήτης των Εκκλησιών και των Μοναστηριών στο Κοσσυφοπέδιο την Ένωση Γιουγκοσλάβων Κομμουνιστών, που απαλλοτρίωσε όλες τις ιδιοκτησίες της Εκκλησίας.
Βέβαια το κράτος του Κοσσυφοπεδίου το δημιούργησε σε σερβικό έδαφος το ΝΑΤΟ δια της βίας και οι Αλβανοί (πολίτες) έδιωξαν με την βοήθεια των Ναζί και των Φασιτών, με την βοήθεια των κομμουνιστών και με την βοήθεια του ΝΑΤΟ του Σέρβους και πήραν τη γη τους. Εθνοκάθαρση. Που την υποστηρίζει όμως το κράτος Δικαίου.
Η δήλωση του ιδιοκτήτη καταπατητή των σερβικών τάφων και των σερβικών ψυχών, δείχνει ότι ο Ουτσεκάς  Χαραντινάι και οι έμποροι ανθρωπίνων οργάνων  σαν και αυτόν δεν έχουν καμιά θέση στην Ευρώπη και στον ανθρώπινο Πολιτισμό.
  Αυτό που είναι απολύτως εξοργιστικό είναι ότι η Αθήνα δεν έχει αντιδράσει. Οι αριστεροί είναι ασχολημένοι με την απολύμανση του Σαρωνικού και την αντιμετώπιση του Αντισημητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...