28/9/17

Οι Ρουφιάνοι της Φράξιας Δαβίδ στην Χρυσή Αυγή

Η ιστοσελίδα του κ. Μιχαλολιάκου ανήρτησε χθες επώνυμο άρθρο του κ. Απόστολου Καραΐσκου, στο 8ο τεύχος του περιοδικού , (της Στοάς), «Μαίανδρος» για τον «Παντοτινοί φάρο της Ελληνικής Δικαιοσύνης», τον ρουφιάνο και πράκτορα των Ρότσιλντ Αναστάσιο Πολυζωίδη.
Πρόκειται για ένα επαίσχυντο κείμενο χαφιεδισμού με το οποίο προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους χαζούς και τους «αγραμμάτους» οπαδούς που τους «εμπιστεύονται».
Δεκατρείς ημέρες μετά τη δολοφονία του Εθνάρχη , στις 9 /21 Οκτωβρίου 1831, η πατσαβούρα των Άγγλων, ο «Απόλλων» της Ύδρας , ανέστειλε την κυκλοφορία του.
Στο τελευταίο φύλλο του «Απόλλωνα», ο Πολυζωίδης και η παρέα των δολοφόνων πρακτόρων έγραφαν: «Παύομεν την έκδοσιν της εφημερίδος μας, επειδή απολαύσαμεν τον σκοπόν μας- ο τύραννος δεν υπάρχει πλέον».
Το έργο είχε επιτευχτεί . Ο μόνος λόγος ύπαρξης και χρηματοδότησης του «Απόλλωνα», ήταν η πρόκληση εσωτερικής αστάθειας και η ανατροπή του Καποδίστρια.
Αρχισυντάκτης της πατσαβούβρας ήταν ο πράκτορας Τάσος Πολυζωίδης. Σύμβουλος Έκδοσης ήταν ο Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος και συντάκτες ο πράκτωρ Θεόκλητος Φαρμακίδης, ο πράκτωρ Κωνσταντίνος Ζωγράφος και ο φαναριώτικες αδελφοί Σούτζοι.
Στο μεταφραστικό, για την απόδοση των αντικαποδιστριακών κείμενων των αγγλικών εφημερίδων, δούλευε ο (φιλέλληνας) πράκτορας Εδουάρδος Μάσσων, (Edward Masson), ο μετέπειτα επίτροπος του ….«Λαοδικείου».
Ο κ. Απόστολος Καραΐσκος της Φράξιοας Δαβίδ αποσιωπά το ότι ο Μάσσων ήταν κώλος και βρακί με τον Αναστάσιο Πολυζωίδη, συνάδελφοι και συμπράκτορες και στήνει ολόκληρο ψευτοσκηνικό σαν τη μάχη με τους ανεμόμυλους Δον Κιχώτη, οπου ο πράκτορας Πολυζωίδης υπερασπίζεται το «Έθνος» της Χρυσής Αυγής απέναντι στον κακό Εδουάρδο Μάσσων.
Κωλο-Ελληνες. Ψευτο πατριώτες. Ρουφοάνοι της Στοάς και της Αγγλίας. Με μια λέξη:
Καθάρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: