12/9/17

Τα εγκλήματα πολέμου της Σαουδικής Αραβίας με τις αμερικανικές βόμβες

Όταν το «Κράτος Δικαίου» κοιτούσε στην Κορέα

ΓΕΝΕΥΗ . Ο ΟΗΕ κατέγραψε συνολικά 5.144 θανάτους αμάχων από τις αεροπορικές επιδρομές στην Υεμένη που πραγματοποιούνται από την Σαουδική Αραβία και τους Συμμάχους της δήλωσε ο μουσουλμάνους Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ζέιντ Ραάντ αλ Χουσέιν , ο οποίος ζητησε «διακριτικά» ότι «είναι απαραίτητη η διεξαγωγή διεθνούς έρευνας».

Πριν λίγες βδομάδες, κατά την έναρξη της 36ης συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στη Γενεύη, ο Υπατος έβγαζε τσιρίδες και έσκιζε τις ζαρτιέρες του για τα ανθρώπινα δικαιώματα της ΑΝΤΙ-ΦΑ στη Βενεζουέλα, και είχε εκτιμήσει ότι η υπερβολική χρήση βίας από τις αρχές στη Βενεζουέλα μπορεί να αποτελώ «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».
Αλλά ο Μαδούρο είναι εχθρός του «Κράτους Δικαίου» ενώ οι Βαχαμπίτες αγοράζουν τα αεροπλάνα και τις βόμβες του Κράτους Δικαίου με τα οποία σκοτώνουν τους αμάχους αλλά ο Ύπατος Ζέιντ Ραάντ αλ Χουσέιν δεν νομίζει ότι η εκτέλεση 5.144 αμάχων αποτελεί έγκλημα Πολέμου. Άσε που η σύζυγος του Εβραίου κόρη του Ντόναλντ, βλέπει στις ειδήσεις μόνο τα παιδάκια που σκότωσε το Γραφείο Τύπου της Σια στη Συρία, και ο Πλανητάρχης κάνει το μάγκα στην Κορέα, όπως του ζητάει η Ράντ Κορπορέισον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: