5/8/17

To 83,5% των Ρώσων γουστάρει τον Βαλόντια

Η εβδομαδιαία κυλιόμενη δημοσκόπηση του Κέντρου Έρευνας της Ρωσικής Κοινής γνώμης (VTSIOM), ότι την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου το 83,5 % των ερωτηθέντων ενέκρινε το έργο του Πούτιν.
Την προηγούμενη εβδομάδα το ποσοστό αποδοχής ήταν 84,1%. Η ίδια δημοσκόπηση έδειξε ότι το 51,9% ενέκρινε το έργο του πρωθυπουργού Ντμίτρι Μεντβέντεφ , και το 57,5% το έργο της κυβέρνησής του.
Ο «Πλατόφ», (το κωδικό του στη σχολή πρακτόρων), «πετάχτηκε» Αυτόνομη Μπουριατία και από εκεί είχε βιντεοδιάσκεψη με το χωριό Τσεριομούσκι που ειχε καεί τον Απρίλιο, και ενημερώθηκε για την πορεία αποκατάστασης.
Ο «Πλατόφ», μίλησε με τον 90χρονο δημογέροντα του χωριού, που είναι βετεράνος του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, και ο οποίος αφου ευχαρίστησε τον πρόεδρο για τη βοήθεια που έδωσε στο χωριό του ζήτησε στις επόμενες προεδρικές εκλογές, να είναι και πάλι υποψήφιος. «Θα είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι,»,είπε ο γέροντας στον Βαλόντια.
-«Εντάξει, υπόσχομαι να το σκεφτώ», απάντησε ο Πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

19 Απριλίου 1965. Η Ελληνοτούρκικη Κρίση. Η τουρκική κυβέρνηση, αποφάσισε την άμεση απέλαση 6.000 Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης που διατηρούσαν την ελληνική υπηκοότητα,

  Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis! Μοιραστείτε το στο Twitter Μοιραστείτε το στο Facebook Κοινοποίηση στο Pinterest