5/8/17

"Εάν" και "εφόσον", τα τομάρια της Κόκκινης Φυλής

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτοί είναι στην κυβέρνηση της Ελλάδος, Συνεργάτης του Αξελ ,στον στρατηγικό σχεδιασμό, με αμοιβή δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως σύμβουλος ο «αντιρρησίας συνείδησης», Νίκος Καρανίκας.

-«Δεν υπηρέτησα τον ελληνικό στρατό καθαρά για θέμα ιδεολογίας. Δεν είχα βρει κανέναν απολύτως λόγος να το κάνω. Κι άλλωστε τι να υπηρετήσω; Έναν στρατό που υπηρετεί μονάχα τους κυρίαρχους; Έναν στρατό χωρίς ιδανικά; Να προστατεύσω τι; Αν ζούσα σε μια χώρα που πίστευε σε υψηλά ιδανικά, σε μια πολιτεία οργανωμένη με σωστή και γερή παιδεία και υγεία, που δεν περιόριζε τα δημόσια αγαθά, τότε ναι θα υπηρετούσα ευχαρίστως», δήλωσε ο κ. Νίκος Καρανίκας.

Σύμφωνα με τον κ.Καρανίκα, το χαρτί για την παρουσία του στον στρατό ήρθε
σε μια πολύ γόνιμη περίοδο για τον ίδιο, καθώς μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές του στο τμήμα Τουριστικών Επαγγελμάτων κι είχε πολλά σχέδια για το μέλλον,
τα οποία θα του τα περιόριζε η θητεία του στον στρατό, ενώ υποστηρίζει ότι η κοινωνική οργάνωση είναι πιο ουσιαστική από τη θητεία του ενός έτους στον στρατό. «Ξαφνικά εκεί που είσαι σ’ έναν πολύ ενεργητικό χρόνο για τη ζωή σου, έρχονται και σου λένε σταμάτα τα όλα. Δεν γίνεται αυτό. Εξάλλου δεν συμφωνώ και με το δόγμα του στρατού που είναι η άμυνα. Για εμένα η ουσιαστική άμυνα είναι η κοινωνική μέριμνα και οργάνωση. Σε περιόδους πολέμου ή γενικά σε περιόδους κρίσιμες για μια πολιτεία, αυτό που προσφέρει είναι η κοινωνική οργάνωση με την κατάλληλη παιδεία, υγεία και τον πολιτισμό της. Ο στρατός, αντίθετα, δεν βοηθάει την κοινωνία», επισημαίνει ο κ. Καρανίκας.

ΥΓ. Καλά τώρα που βοηθάει τους λαθραίους και τους ταΐζει και τους ξεσκατώνει, γιατί υπηρετεί;

(πηγή www.elkosmos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: Ο «Φράχτης» που θα ορθώσει το Κινήμα 21 για τους ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ θα είναι αξεπέραστος

  Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ           ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ...