7/8/17

Το «μπλόκο» του Βύρωνα , ο Γαβρόγλου και τα «παραμύθια» της Κόκκινης Φυλής

Για τον «συνωμότη»,τον μαρξιστή και τον επικοινωνιολόγο, δεν υπάρχουν ούτε αλήθεια και ψεύδος , ούτε καλό και κακό. «Αληθινό» ,είναι ότι τους φαίνεται σαν τέτοιο, ή ότι πρέπει να φαίνεται σαν τέτοιο.
Για τους κανονικούς ανθρώπους υπάρχει είτε αλήθεια είτε λάθος. Αλλά για τον κομμουνιστή και τον επικοινωνιολόγο, υπάρχει μόνο η αλήθεια που τον συμφέρει. Αυτή είναι η «επαναστατική/επικοινωνιακή αλήθεια».
Οι κομμουνιστές, σαν μαρξιστές και επαναστάτες , είναι και άτιμοι και ψεύτες. Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Ο κομμουνιστής, πιστεύει πως το έγκλημα, η ψευτιά, η λεηλασία, η εκπόρνευση, η κλεψιά, ο βιασμός, δεν είναι κακουργήματα , αλλά είναι πράξεις πολιτικές, που επιτρέπονται και επιβάλλονται σε έναν επαναστάτη.
Ακριβώς έτσι, ο Τούρκος κομμουνιστής Γαβρόγλου, που πήρε την ελληνική ιθαγένεια επί χούντας, το 1971, αλλά εξαγόρασε τη στρατιωτική του θητεία πληρώνοντας τότε 3.200 δραχμές! 
Με θράσος ο ψεύτης τουρκόσπορος είπε στη Βουλή. «Για εμάς η σημαία δεν πρέπει να είναι βαθμολογικό έπαθλο. Όλοι έχουν δικαίωμα να την κρατούν, όπως και υποχρέωση να την υπερασπίζονται». Ο κόκκινος ψεύτης όμως πλήρωσε για να μην την υπερασπίζεται .
«Στρατό δεν πάνε μόνον οι άριστοι μαθητές, πάνε όλοι, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις τους», προσέθεσε ο κόκκινος ψεύτης και άτιμος κομμουνιστής.

Για το λόγο αυτό, επιμένω πως ότι γράφουν και λένε τα κουρέλια της Κόκκινης Φυλής, είναι κραυγαλέα ψέματα.

Έριξα μια ματιά στο τι γράφουν για το «μπλόκο του Βύρωνα» στις 7 Αυγούστου. «Δυο γερμανικοί λόχοι και 800 γερμανοτσολιάδες των Ταγμάτων Ασφαλείας, μετά από τετράωρη μάχη με ελαφρές δυνάμεις του ΕΛΑΣ που αναπτύχθηκαν εκεί, κατάφεραν τελικά να ολοκληρώσουν το μπλοκό του συνοικισμού. Γερμανοί και Ταγματασφαλήτες μετρούσαν αρκετούς τραυματίες και ένα Γερμανό αξιωματικό νεκρό, ενώ οι ΕΛΑΣίτες, πολλούς τραυματίες και δυο νεκρούς».

Δεν έγινε καμιά μάχη τετράωρη μάχη. Οι Ελασίτες πυροβόλησαν τους Γερμανούς και μετά κρύφτηκαν, και πέρασαν στο Δρουγούτι.
Οι Γερμανοί που πλέον δεν εκτελούσαν στα κουτουρού αναγνώρισαν ανάμεσα στους συγκεντρωμένους στην πλατεία 11 κομουνιστές και τους εκτέλεσαν, επί τόπου στην Χρυσοστόμου Σμύρνης, και καλά τους έκαναν. 11 καθάρματα λιγότερα.
Οι ψεύτες της Κόκκινης Φυλής παραποιούν και την αναφορά του αστυνομικού τμήματος.
Στο Χαϊδάρι μεταφερθήκαν περίπου 100.
Οι ψεύτες της Κόκκινης Φυλής γράφουν για 600 από το Βύρωνα και για 600 από το Δρουγούτι, επειδή στις 16 Αυγούστου ξεκίνησε ένα τραίνο με 600 κρατούμενους που μεταφέρθηκαν από το Χαϊδάρι στη Γερμανία.
Επομένως για τους ψεύτες της Κόκκινης Φυλής, όπου έγινε μπλόκο, «στάλθηκαν 600 πατριώτες στα ναζιστικά στρατόπεδα».

Το πλήρες χρονολόγιο των γεγονότων της 7ης Αυγούστου,(χωρίς Αμερικανιές), θα το βρείτε εδώ http://ta-mavra-nea.blogspot.gr/2017/08/7.html

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η μαρξισμος ειναι με το κακο , ειναι απλα και λαικα με τους διαβολους και διαβολισσες του κοσμου τουτου. Γι αυτο συκοφαντει ολα οσα και ολους οσους τον πολεμησαν , και το ιδιο θα κανει , ειπαμε η μαχη ειναι πνευματικη πρωτιστως.

Ανώνυμος είπε...

Οι κόκκινοι ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ κυβερνούν την Ελλάδα μας, από τότε που δεν απελευθερώθηκε.

Στόχος τους Ο Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός μας και η Υπεραγία Θεοτόκος μας.
Αυτόν φοβούνται Τον τριαδικό Θεό μας , κανέναν άλλον!
Μόνο και μόνο όμως εξαυτού του γεγονότος ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ.
Φαντάζεστε Ποίον έχουμε στο πλευρό μας και δεν θέλουμε , ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ , να ζητήσουμε την βοήθεια Του;
Τον Δημιουργό Του σύμπαντος!!!
Ποίος μπορεί να σταθεί εμπόδιο Στον Δημιουργό;
ΚΑΝΕΙΣ!!!

Στο χέρι μας είναι , οικία βουλήσει , να μετανοήσουμε ειλικρινά και να ζητήσουμε αφου μας συγχωρήσει που φύγαμε από Τον δρόμο Του και ακολουθήσαμε τον μαμωνα, να μας βοηθήσει Η Παναγία μας να απελευθερωθούμε όπως τόσες και τόσες άλλες φορές έχει κάνει.
Ακόμα και επι Τουρκοκρατίας , λόγω πίστης των παππούδων μας , είμασταν πιο ελεύθεροι από ότι είμαστε σήμερα. Εννοείται πως εάν τους επιτρέψουμε να μας φορέσουν το καπίστρι - τσιπάκι - τελειώσαμε.
Στο χέρι μας είναι να επιστρέψουμε στις Ελληνορθόδοξες εκκλησίες πριν μας τις πάρουν και αυτές οι οικουμενιστές κομμουνιστές, όπως έκαναν στην σοβιετική Ρωσία και να αποτινάξουμε τον ζυγό από πάνω μας!

Η ΤΩΡΑ η ΠΟΤΕ.
Η ΤΩΡΑ η ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...
για αυτό ένα πρέπει να είναι από εδώ και μπρος το σύνθημα ετσι που να ξεχωρίζει ο αριστερός προδότης , να μπαίνει απέναντι , στον ΕΛΛΗΝΑ και τότε ο Ελληνας ξέρει τι να κάνει

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!